Özlediğiniz bir oyun var mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 795
Merhaba, Pro Soccer Online'a 25 Haziran da büyük bir güncelleme geldi ve başlı başına değişti. Yani ben hayatımda hiçbir oyunun tek bir güncelleme ile bu kadar değiştiğini görmedim. Benim şahsi fikrim o zamanlar da Rematch çıkacağı için satıldı bu oyun.
Aşağıya görsel bıraktım, videoları başa sarıp sarıp izliyorum. Var mı sizin de böyle unutamadığınız bir oyun?

En basit klip olarak da;
Bir ve iki eski, üç yeni oyundan: Bir, İki, Üç.

Eki Görüntüle 2622571
Kaptan Tsubasa PS2, Ejderha büyütüp savaştırdigimiz oyun(adını tam hatırlamıyorum dragon city tarzı birseydi sanirim), Agar.io, 2013 zamanları kedi köpek savaşı tarzı bir oyun vardı, adını hatırlayamayip da oynanışı gözümde olan daha bir sürü oyun var.

Kaptan Tsubasa PS2, Ejderha büyütüp savaştırdigimiz oyun(adını tam hatırlamıyorum dragon city tarzı birseydi sanirim), Agar.io, 2013 zamanları kedi köpek savaşı tarzı bir oyun vardı, adını hatırlayamayip da oynanışı gözümde olan daha bir sürü oyun var.
Kedi köpek savaşını çok iyi hatırlıyorum. :D Bende genel olarak iki kişilik oyunlar var kuzenimle oynadığımız için. Onun böyle 1 saat oynadıktan sonra ayarı yakalayıp her attığımızın girmesi ve verilen tepkiler harikaydı. Bir de şarkı vardı galiba.

Dragon Mania olabilir mi?

Wizard 101, 4Story, Zombie Lane 2. Konuştukça aklıma geliyor. Sevenleri vardır illa ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı