Özlediğiniz bir oyun var mı?

Bu oyunu özlüyorum hocam manyak gibi oynuyordum eskiden.

Dosya Ekleri

• IMG_0331.jpeg
    IMG_0331.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 16
Modern Warfare 2 Online modu
O dönem için çok güzel bir oyundu. Hem de donanımsal uçurum olmuyordu kimsede, herkes 60 Hz ekranda oynuyor, kablolu ofis klavyesi fareyi kullanıyordu.
Şimdi böyle oyunlarda donanım çok fark ediyor. 500 Hz monitor, 8K mouse kullanan oyuncuyla 60 Hz monitor, dandik mouse kullanan aynı olmuyor maalesef.
Hem oyuna hem o döneme hem de donanımın adeletsizliğinin az olmasını özledim.

Hocalarım hatırlayanlarınız vardır beki unutamadığım ve çok özlediğim oyunlardan biridir steamde sayfası açılmış büyük heyecanla bekliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

icy tower

1766409970036.png 1766409957138.png

İnternete sadece bilgisayardan girebildiğimiz zamanlarda Ogame oynuyordum. Pazar sabahı 5'te saldırdığım için birisi sen insan mısın yazmıştı. Başka biri de ben esnafım senin yüzünden işimi yapamıyorum demişti. Evde eşi izin vermediği için emekli olmayan bir banka operatörü vardı. Vurulması zor birini vurduğum için hile yaptın denilerek 2032'ye kadar banlamışlardı. Hile yapmamıştım ama banladıklarında bu bağımlılıktan kurtulduğum için şükretmiştim.

Bu oyunu özlüyorum hocam manyak gibi oynuyordum eskiden.
Şu oyun yüzünden sinirlenmeyi öğrendim. :D

CS:GO JB veya saklambaç.
CS:GO oynamak için bilgisayar aldım, bilgisayarı aldığımın döneminde CS:GO kapandı. Valoranta başlayıp oradan devam ettim. Malesef CS 2'ye ısınamıyorum.

Bir de şey oyunu vardı hatırlayanlar mutlaka vardır, dondurmaydık biz ve canavarlar vardı bizde ortadaki buzlarda saklanıyorduk. İşte muz falan vardı yerlerde.

Real Racing 3 çok değişti oyun ve sonunda kapandı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı