Özlediğiniz Eski Diziler

batuhanyy

Decapat
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
18
Technopat üyeleri, özlediğiniz eski diziler hangileri?. Benim özlediğim diziler; Medcezir, Behzat Ç, Kuzey Güney, Poyraz Karayel. Aslında, o dizileri mi özledim yoksa o zamanları mı bilemiyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jetgiller 😊

Türk dizi izlemiyorum. Behzat Ç.'yi izlemiştim ve güzeldi ama yeniden yapılsın istemiyorum, tadında bıraksınlar işte ama bizim millet suyunu sıkıp cılkını çıkarmayı sever.

Yabancı olarak, Blue Mountain State bitmemeliydi. ☹
 
Bizimkiler ve Behzat Ç. başka da yok. Şimdilerde Avlu dizisini izliyorum, kaliteli bir dizi. Behzat Ç. izleyici kitlesinin bir çoğu da sanırım bu diziyi izliyor. Bir de artık yılan hikayesine dönen Behzat Ç'nin yeniden başlaması hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Bir başlayamadılar gitti arkadaş!
 
Polisiye dizinin hakkını veren yapımlardan ama ne kadar da çok istesek de aynı kadroyla başlaması imkansız olan Adanalı yapımıdır. O dönemlerin kalitesi 2019 kalitesi ile birleşmesi sonucu tekrar patlama yaratabilecek dizidir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı