Özürsüz devamsızlık 10 gün olursa mı 10.5 gün olursa mı sınıf tekrarı yapılır?

793898

Zeptopat
Lisede özürsüz devamsızlık 10 gün olursa mı, 10.5 gün olursa mı sınıf tekrarı yapıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilekçede kaç gün yazarsan o kadar günü özürlüye atmak zorundalar. Tabii üstünden aylar falan geçmediyse.
Tekrar bir dilekçe yaz, özürlüye geçirmek istediğin günleri yaz, o günleri özürlüye geçirsinler.
İstersen ilk başta tek git, durumu anlat; kabul etmezlerse velinle birlikte gidersin.

Yarım gün yeterli ya fotoda belli olduğu üzere 6 Haziran perşembe; A4 kağıdına kendim mi yazacağım hazır yazılmış dilekçe kağıt mı temin edeceğim hocadan bilemedim.

Yarım gün yeterli ya fotoda belli olduğu üzere 6 Haziran perşembe; A4 kağıdına kendim mi yazacağım hazır yazılmış dilekçe kağıt mı temin edeceğim hocadan bilemedim.

Devamsızlık 10 günde kalmıyorsak sorun yok ama 9.5 gün olursa daha güvende hissedeceğim özürlü şu an 18.5 gün.

2 türlü de kabul ediyorlar.
Devamsızlık 10 günde kalmıyorsak sorun yok ama 9.5 gün olursa daha güvende hissedeceğim özürlü şu an 18.5 gün.
10 günde kalmıyorsunuz rahat olun, yani sırf bunun için dilekçe verecekseniz uğraşmanıza gerek yok. İçinizi rahat ettirmek için verebilirsiniz ama ben gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde devamsızlıkla ilgili maddede devamsızlık sınırını ''aşan'' öğrencilerin sınıfta kalacağı belirtilmiş.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…