10.5 gün olursa sınıf tekrarı yapıyorsunuz. 10 gün sınır, kalmak için sınırın aşılması gerek.@tarkan Lisede özürsüz devamsızlık 10 gün olursa mı, 10.5 gün olursa mı sınıf tekrarı yapıyoruz?
Lisede özürsüz devamsızlık 10 gün olursa mı, 10.5 gün olursa mı sınıf tekrarı yapıyoruz?
Lisede özürsüz devamsızlık 10 gün olursa mı, 10.5 gün olursa mı sınıf tekrarı yapıyoruz?
Perşembe gelmişti 1 gün aktarmışlar 9.5 olmuş özürsüz, bende e okula işlemiyorlar diye gittim öğleden sonra eve baktım ki 10 olmuş, artık riske atmayıp çarşambaya kadar gideceğim. Yok beni bırakmazlar da 2. dönem ortalama 50 şu an, 56 yapabilirsem geçiyorum.Benim şu an tam 9, izinli 13 gün. Bu perşembe ve cuma gitmedim 10 oldu perşembe girmişler. Cuma gününü de girerlerse 11 oluyor. Bugün okula gittik hoca sistemden bakamadı ben telefondan açtım mayıs son haftası 2 gün gelmemiştim. Okula gittik mayıs'taki o günler ve bu iki gün için form doldurduk. Sadece mayıstakiler izinliye geçirilirse bile 9 oluyor geçiyorum. Bugün ve dün içinde formda yazdık onlarda geçirilir ise 7 güne düşüyor. Onlar girilmese bile sadece mayıs izinliye geçirilirse geçiyorum yoksa kalıyordum. Geçirilirse pazartesi günü gibi falan inşallah geçiyorum. Yani demem o ki ben problem çıkaran biri değilim, ortalamam 96. Sende efendi bir öğrenci isen sorun etmezler diye düşünüyorum. Okula git izinliye çevirmek için form doldur velin ile
Dilekçe verip birkaç günü özürlüye çevirtebilirsin.Perşembe gelmişti 1 gün aktarmışlar 9.5 olmuş özürsüz, bende e okula işlemiyorlar diye gittim öğleden sonra eve baktım ki 10 olmuş, artık riske atmayıp çarşambaya kadar gideceğim. Yok beni bırakmazlar da 2. dönem ortalama 50 şu an, 56 yapabilirsem geçiyorum.
Dilekçe verip birkaç günü özürlüye çevirtebilirsin.
Dilekçe için veliyi çağırıp çağırmaması müdür yardımcısına bağlı. Bizim müdür yardımcısı dilekçeyi velinin getirmesini istiyor fakat forumda veli olmadan götürenler ve kabul ettirenler de görmüştüm.Pazartesi sorayım ben, dilekçe verir mi bana yoksa velin gelsin mi der acaba? Gerçekten müdür yrd. cimri iş yapıyor yine tutuştum mesela ya devamsızlıktan kalırsam diye. 19.5 özürlü, 9 özürsüz yapsaydı sorun kalmayacaktı.
Şartnamede veli gelmesi gerekiyormuş devamsızlıklar için fakat benim velim gelmişti fakat 1 gün aktarmış hoca, 9.5'tu, 10 gün şu an (tutuştum). Kendim söylesem velin gelsin derse rica etsem yapar mı acaba? Karneden önce 9.5'a alır mı? Düzenli gideceğim çarşamba da dahil.Dilekçe için veliyi çağırıp çağırmaması müdür yardımcısına bağlı. Bizim müdür yardımcısı dilekçeyi velinin getirmesini istiyor fakat forumda veli olmadan götürenler ve kabul ettirenler de görmüştüm.
İmza attırıp tamam gidebilirsin demiş, öyle form falan doldurmamışlar.Şart namede veli gelmesi gerekiyormuş devamsızlıklar için fakat benim velim gelmişti fakat 1 gün aktarmış hoca 9.5'tu 10 gün şu an (tutuştum)kendim söylesem velin gelsin derse rica etsem yapar mı acaba karneden önce 9.5a alır mı düzenli gideceğim çarşambada dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.