Özürsüz devamsızlık 10 gün olursa sınıfta kalınır mı?

TurkistSamet

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıfa gidiyorum bugün okula kimse gelmemişti ben de müdür yardımcısına söyledim beni yok yazmayın hocam diye tamam demişti ama yazılmışım ve özürsüz devamsızlık 10 gün oldu (özürlü 9) sınıfta kalıyor muyum? Bu devamsızlığı nasıl sildirebilirim ya da özürlüye geçirebilirim?

11. sınıfa gidiyorum bugün okula kimse gelmemişti ben de müdür yardımcısına söyledim beni yok yazmayın hocam diye tamam demişti ama yazılmışım ve özürsüz devamsızlık 10 gün oldu (özürlü 9) sınıfta kalıyor muyum? Bu devamsızlığı nasıl sildirebilirim ya da özürlüye geçirebilirim?

Hocam 10 gün olunca kalmazsınız 10,5 yani onbuçjk olursa kalırsınız ayrıca özürlü özürsüz toplam 30 olursa kalırsınız

Sildiremezsiniz fakat dilekçe kağıdı ile özürlüye geçirebilirsiniz

Kalmazsınız özürlüye çevirmek için hocadan dilekçe alıp velinize doldurtun veya veliniz direkt müdür yardımcısının yanına gitsin.

Babam başka şehirde annem de büyük ihtimalle uğrayamaz bu işi tek başıma çözebilir miyim?

Kendin dillekçe yazıp annenin babanın imzasını taklit edebillirsin. Şu an bir şey olmaz sınırdasınız ama garantiye almak isterseniz dediğim gibi dilekçeyi yazın altına velinizin imzasını çakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı