Çözüldü Özürsüz devamsızlık 10 günü geçerse rapor ile telafi edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba.
Dün hastanedeydim ve bugün yeniden gideceğim hastaneye ancak özürsüz devamsızlığım bugünde gitmezsem eğer 10,5 gün olacak. İki günlük hastane raporumu ancak pazartesi ulaştırabilirim. Acaba özürsüz devamsızlık 10 gün sınırını geçtikten sonra raporumla telafi edebilir miyim?

@eskilerin meraklisi adınıza sevindim. Ben de ek bir bilgi eklemek isterim. Normalde devamsızlık yapıldıktan sonraki beş iş günü içerisinde raporla özürlüye aktarılması istenir, bu bazı durumlarda yirmi güne çıkabilir. Eğer bu aşılırsa bazı okullar özürlüye aktarma işlemi yaparken bazı okullar yapmayabiliyor.

@333365 Hocam yeni konu acmak istemedigim icin direkt olarak bu konu uzerinden bir soru sorabilir miyim?
Benim ozursuz devamsizligim 10.5 gun, ozurlu devamsizligim da 10.5 gun oldu. Velim onumuzdeki hafta ozursuz devamsizligimi ozurluye gecirmek uzere okula gidecek. Ozursuz devamsizligim 10 gunu asti ve raporumda yok, acaba bir problem yasanir mi? Kusura bakmayin, size bu konularda cok fazla soruyorum ama bu konulardan biraz tirsiyorum ve emin olmak istiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı