Office 2016 anahtarım var ama yükleyemiyorum

Mr. A

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar... Office 2016 ürün anahtarım var. CD yok ama kutusuyla beraber Teknosa'dan almıştım vaktiyle. OEM anahtar. Geçenlerde bilgisayarımın hard diskini sıfırladım. Sonradan Office 2016 yüklerim, dedim. Ama maalesef ne yükleyebildim ne de internet üzerinden anahtarımı okutabildim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Linki değiştirdim ban yemeyeyim.

Hocam bu araca bakabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrardan merhaba... İki-üç gündür internet ile alakalı bir problem yaşadığım için cevap veremedim. Kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam bu araca bakabilirsiniz.

Bu site güvenilir mi? DirectX diye vaktiyle trojan virüsleri yüklemiştim farkında olmadan...

Hocam, elbette güvenli. Bizim Technopat sitesine ait.

Heidoc'tan indirme yaptım. Office 2016 kuruldu. Fakat sıkıntı şurada ki, ürün anahtarımla giriş yapamıyorum. Ürün anahtarımın önceden kullanıldığı söyleniyor. Evet, kullandım. İyi de yine aynı e-posta hesaplarımdan birisiyle kullanmışımdır. E-posta hesaplarımı giriyorum. Bu seferde "bu hesapta Office ürününü bulunamadı" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Küçük bir ayrıntı vermeyi unuttum. Office 2016 ürün anahtarımı mağazadan almıştım. Sonrasında elbet e-postam ile senkronize olduğunu farz etttiğim için böyle yazdım. Eğer benim e-posta adresimle senkronize olmadı ise ne yapabilirim? Ürün anahtarım tek seferlik kullanım mı olmuş oluyor yoksa?

Son düzenleme:
Heidoc'tan indirme yaptım. Office 2016 kuruldu. Fakat sıkıntı şurada ki, ürün anahtarımla giriş yapamıyorum. Ürün anahtarımın önceden kullanıldığı söyleniyor. Evet, kullandım. İyi de yine aynı e-posta hesaplarımdan birisiyle kullanmışımdır. E-posta hesaplarımı giriyorum. Bu seferde "bu hesapta Office ürününü bulunamadı" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Küçük bir ayrıntı vermeyi unuttum. Office 2016 ürün anahtarımı mağazadan almıştım. Sonrasında elbet e-postam ile senkronize olduğunu farz etttiğim için böyle yazdım. Eğer benim e-posta adresimle senkronize olmadı ise ne yapabilirim? Ürün anahtarım tek seferlik kullanım mı olmuş oluyor yoksa?
Tek kullanım olmuş olabilir. Çoğu ya tek kullanımlık ya da 3 cihaz için oluyordu.

İnternette bazı siteler var. Yazılımbudur sitesinden alışveriş yaptım önceden. Orası güzeldi ama orada da fiyat 200 lira civarı. Office 2019 Pro'yu satın alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz? Tek kullanımlık olmasın ama... Mesela bir müddet sonra SSD takacağım dizüstüne. Sonradan tekrar satın almak istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı