Sağlam Lisans üzerinden Office 365 almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var: -Satın aldığımda gelen hesaba başkası erişebiliyor mu? -Hesabın mail ve şifresini değiştirebiliyor muyum? -Ne kadar güvenilir ve ileride sorun çıkma ihtimali var mı...
Sağlam Lisans üzerinden Office 365 almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var: -Satın aldığımda gelen hesaba başkası erişebiliyor mu? -Hesabın mail ve şifresini değiştirebiliyor muyum? -Ne kadar güvenilir ve ileride sorun çıkma ihtimali var mı...
Uzun uzun okudum hala güvenilir olup olmadığı konusunda karar veremedim. Parmağın boşa gitmesini istemiyorum. Aldıktan sonra sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Ayran içilmesin mevzusuna dönüyor ama işte crack vesayire ile uğraşıp PC ye zarar vermek istemiyorum
Uzun uzun okudum hala güvenilir olup olmadığı konusunda karar veremedim. Parmağın boşa gitmesini istemiyorum. Aldıktan sonra sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Ayran içilmesin mevzusuna dönüyor ama işte crack vesayire ile uğraşıp PC'ye zarar vermek istemiyorum