Office Key pişmanlığı

CoderM

Femtopat
Gitti gidiyor üzerinden Office OEM Key aldım (OEM Key denirse) ve bana Key yerine herkesi bildiği kaçak Office ISO'su verdiler buradan indirin kurun dediler Key sorduğumda ise bu şekilde veriliyor dediler 60 TL boşa gitti nasıl iade edebilirim? Bende biliyorum kaçak Office kurmayı. Gerçekten para Gittigidiyor. Teşekkürler.

Gitti gidiyor üzerinden Office OEM Key aldım (OEM Key denirse) ve bana Key yerine herkesi bildiği kaçak Office ISO'su verdiler buradan indirin kurun dediler Key sorduğumda ise bu şekilde veriliyor dediler 60 TL boşa gitti nasıl iade edebilirim? Bende biliyorum kaçak Office kurmayı. Gerçekten para Gittigidiyor. Teşekkürler.

Öncelikle sakin olun ve arkanıza yaslanın ben RİO neyse satıcı ile irtibat kurunuz e-posta SMS özel mesaj veya soru cevap bölümüne şikayetinizi yazın ben OEM Key istiyorum kardeşim deyin ve paranızı iade alın başka sitelerden alışveriş yapınız iyi sabahlar dilerim.

Geçmiş olsun, hiç yorumu yok muydu satıcının okusaydınız keşke, ha yok almayın o zaman. İnşallah çözersiniz. OEM Key'ler yasaltır, bayağı dolandırıcı bunlar edebildiğiniz her yere şikayet edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı