Yosas Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Laptopumu açınca bir süre geçtikten sonra görev yöneticisine girdim ve CPU'nun %30'unu kullandığını gördüm. Virüs müdür, nedir?
Laptopumu açınca bir süre geçtikten sonra görev yöneticisine girdim ve CPU'nun %30'unu kullandığını gördüm. Virüs müdür, nedir?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.732 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Microsoft Office yüklediyseniz onun bir uzantısıdır, virüs değildir. Artı 0 Eksi
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 29 Mayıs 2022 #3 Virüs değil. Microsoft'un PowerPoint, Word vb. yazılımlarını topluca içeren bir program. Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2022 #4 Snorem dedi: Virüs değil. Microsoft'un PowerPoint, Word vb. yazılımlarını topluca içeren bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 2. oldu, neden yanlış bilgi veriyorusunuz? Office programlarının hızlıca açılması için arkada bekleyen bir uzantı. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: Virüs değil. Microsoft'un PowerPoint, Word vb. yazılımlarını topluca içeren bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 2. oldu, neden yanlış bilgi veriyorusunuz? Office programlarının hızlıca açılması için arkada bekleyen bir uzantı.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 29 Mayıs 2022 #5 Glade dedi: Hocam bu 2. oldu, neden yanlış bilgi veriyorusunuz? Office programlarının hızlıca açılması için arkada bekleyen bir uzantı. Genişletmek için tıkla... Office'nin tanımını yaptım. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Hocam bu 2. oldu, neden yanlış bilgi veriyorusunuz? Office programlarının hızlıca açılması için arkada bekleyen bir uzantı. Genişletmek için tıkla... Office'nin tanımını yaptım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2022 #6 Snorem dedi: Office'nin tanımını yaptım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasını açıklayın, anlayabilirsem kabul edeceğim. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: Office'nin tanımını yaptım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasını açıklayın, anlayabilirsem kabul edeceğim.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 29 Mayıs 2022 #7 Glade dedi: Konuyla alakasını açıklayın, anlayabilirsem kabul edeceğim. Genişletmek için tıkla... Alakasız bir şey mi yazdım? Artı 0 Eksi
Glade dedi: Konuyla alakasını açıklayın, anlayabilirsem kabul edeceğim. Genişletmek için tıkla... Alakasız bir şey mi yazdım?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2022 #8 Snorem dedi: Alakasız bir şey mi yazdım? Genişletmek için tıkla... Evet, şuan konumuzun Office'in kendisiyle ilgili bir şey mi? Siz "Office"in tanımını yapmışsınız. Artı -1 Eksi
Snorem dedi: Alakasız bir şey mi yazdım? Genişletmek için tıkla... Evet, şuan konumuzun Office'in kendisiyle ilgili bir şey mi? Siz "Office"in tanımını yapmışsınız.