Steam Offline hesaplar güvenli mi?

Güvenilir, satış sayısı fazla olan yerlerden alırsanız sorun yaşamazsınız. Hesap gitse bile yenisini veriyorlar. Local save aldığınızdan dolayı ilerlemenize bir şey olmuyor.

Garantili falan diyorlar da, benim de bir oyuna 400-500 verecek durumum yok ondan dedim. Korsan mı daha güvenli bu hesaplar mı peki?

Sana istersen güvenilir bir satıcı atayım ben aldım 4 5 önce hâlâ girip oynayabiliyorum Online oyun dışında alabilirsiniz evet 20 30 TL falan zaten.

Biri var DC üzerinden kod sistemi ile giriyosun ondan istersen müthiş bir şey.

Sana istersen güvenilir bir satıcı atayım ben aldım 4 5 önce hâlâ girip oynayabiliyorum Online oyun dışında alabilirsiniz evet 20 30 TL falan zaten.

Biri var DC üzerinden kod sistemi ile giriyosun ondan istersen müthiş bir şey.
Atarsanız iyi olur.

Güvenilir, satış sayısı fazla olan yerlerden alırsanız sorun yaşamazsınız. Hesap gitse bile yenisini veriyorlar. Local save aldığınızdan dolayı ilerlemenize bir şey olmuyor.
Local save ne demek hocam, mesela diyelim oynadım oynadım hesap gitti yenisini verdi save gitmiyor mu?

Oyunlar 2000, 3000, 4000 TL olduğu dönemde en ucuz oynama yöntemi budur. Şu an her oyunu bu şekilde oynuyorum. 1 yıl önceden aldığım God of War hesabı bile duruyor. Olay tamamen iyi satıcıdan almak. Denuvo korumalı oyunları almayın, sadece o koruma kalktığı zaman alın.

Satıcı olarak themck önerebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı