Steam Ortak erişimli hesaplar güvenli mi?

Ya kardeşim nereden duruyorsunuz bu saçma sapan bilgileri hiçbirşey olmaz çalıntı falan vermiyorlar adam kendi alıyor oyunu kaç kere aldım şifre falan değişmedi değişse bile ya farklı hesap veriyorlar ya da iade yapıyor site
Sitenin bi güvencesi yok ki :) isterse adam şifreyi parayı verdiğin gibi değiştirir balkabağı gibi ortada bırakır bir güvencesi yok. AYRİYETEN adamı tanımıyorsunuz ki isterse çalıntı hesapta verebilir, minecraft hesapları satılıyor mesela %90'ı çalıntı.

100 kişiden 25tl alırsanız 2500TL yapar, o paylaşımlı hesaplarda çok uzun ömürlü olmuyor bazısı çalıntı hesap veriyor bazısı hesabı veriyor bir hafta sonra şifreyi değiştiriyor elinizde patlıyor. Yani parayı sokağa atmaktan farkı yok bu tarz şeyler ile uğraşacağıma ya epicden indiririm ya korsan.
Hocam aslında öyle bir durum yok tabii ki güvenilir sitelerde. misal itemsatış, gamesatış, gamepazar gibi güvenli siteler var. Adam size hesabı verdikten sonra hesabı patlatırsa mecburen yeni hesap vermek zorundadır.

Gidipte 2 ay sonra patlarsa değil tabii.
Gülü seven dikenine katlanır diyelim. :D

100 kişiden 25tl alırsanız 2500TL yapar, o paylaşımlı hesaplarda çok uzun ömürlü olmuyor bazısı çalıntı hesap veriyor bazısı hesabı veriyor bir hafta sonra şifreyi değiştiriyor elinizde patlıyor. Yani parayı sokağa atmaktan farkı yok bu tarz şeyler ile uğraşacağıma ya epicden indiririm ya korsan.
Epic'de 800 lira (indirimli). Korsan desen hem yasal değil vs. onlar boş virüs ihtimali var. E oyunu da 1 2 güne bitirmeye çalışacaksın bir zahmet. De herkesin kendi tercihi.

Sitenin bi güvencesi yok ki :) isterse adam şifreyi parayı verdiğin gibi değiştirir balkabağı gibi ortada bırakır bir güvencesi yok. AYRİYETEN adamı tanımıyorsunuz ki isterse çalıntı hesapta verebilir, minecraft hesapları satılıyor mesela %90'ı çalıntı.
Hocam satıcının rozetine göre alacaksınız zaten. Kaç kere satış yapmış vs. .

Hiç öyle bir şey yaşamadım. Bunu nasıl yapıyorlar hangi yöntemle? Önlemimi alayım bundan sonra ama konsola geçeceğim gibi zaten. Sadece bilgisayarda mı oluyor bu?

Ayarlardan kapatabiliyorsun da Last of Us gibi oyunlarda sana zaten aile hesabı veriyorlar öyle bir şey yaşamazsın merak etme RDR de falan anca kontrol ediyorlar onu da kapatabiliyorsun sıkıntı olmuyor.

efendim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-17_004849005.png
    resim_2024-02-17_004849005.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 78
  • tec1.PNG
    tec1.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
Sizce? Sen oyundasın adam sana bağlanıp senin PC'yi kontrol edebiliyor daha ne olsun? Ben daha acemi iken bu konuda Online girmiştim birisi PC'ye girip şifrelerime falan bakmaya çalıştı+Steam App'i silmeye çalıştı.
Steam'in ayarlarından Remote Play'i kapattıktan sonra bağlanamaz, ekstra olarak savelerin karışmaması için Cloud'uda kapatabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı