Ofis bilgisayarı toplama

Corsair çok kaliteli bir marka. Ama bu kasanın biraz ısınma sorunu var. Forumda namı değer fırın olarak geçer. Ama ekran kartı olmayacağı için sorun olmaz. Dert etmeyin. İşlemci de çok ısınan bir işlemci değil.

Biraz girin internetten bakın hangi işlemci daha iyi diye :D.

Sadece işlem gücü olarak 10400 daha iyi, ama grafik birimi 3400G'yi öne geçiriyor, ayrıca RAM 16 GB.

Hocam RAM neden 16 GB tavsiye ettiniz kullanım amacı için 8 yetmez mi?

Yakın zamanda sizin gibi ofis bilgisayarı topladım kendim için. Bende hali hazırda ekran kartı var diye R5 3600 tercih ettim ben. Ama kurduğum sistemde aynı anda 20-30 tane Google sekmesi açılıyor, yanına başka programlar açılıyor. O kadar çok sekme açılmasa bile artık 8 GB yetmemeye başladı. Benim size önerim kesinlikle 16 GB yapmanız.

Eki Görüntüle 784965
Kesinlikle bu sistemi öneririm.
10400 gibi bir canavarınız olur.

Fiyat olarak çok bir fark yok benim toplamak istedigim kasayla bunun arasından.
Ana kartla BIOS güncellemesi gerekir mi? Daha eski nesil bir işlemciyle.
Yakın zamanda sizin gibi ofis bilgisayarı topladım kendim için. Bende halihazırda ekran kartı var diye R5 3600 tercih ettim ben. Ama kurduğum sistemde aynı anda 20-30 tane Google sekmesi açılıyor, yanına başka programlar açılıyor. O kadar çok sekme açılmasa bile artık 8 GB yetmemeye başladı. Benim size önerim kesinlikle 16 GB yapmanız.

Hocam o kadar işlem yapmayacak PC'yi kullananlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı