Ofis için Crystal 5A APU sistem alınır mı?

kemaalgram

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, muhasebe bürosu için bir bilgisayar bakıyoruz. Oyun oynamayacağımız ve günümüzün tamamını ofis programlarında geçireceğimiz için APU sistem tercih ettim. Aşağıdaki sistem nasıldır? Ofiste işimizi görür mü? Hangi parçalarını değiştirirsek daha iyi performans alırız?

Crystal 5A APU

Ofis içinse fazla bile. Masaüstü şart değilse aynı fiyattan laptoplara da bakabilirsiniz. Bu arada bu bilgisayardaki parçalar tray ürünleri. Ona göre alın.

Bütçe varsa aşağıdaki resimde ki gibi özelleştirme yapmanızı öneririm.
R3 4300GE'li buna benzer bir sistem almıştım bende bu site üzerinden. 3 yıl oldu ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Excel, word gibi iş programlarını kullanırken bu sistem sizin işinizi görecektir.
5600G'nin ekran kartı gücü de RX 550'ye yakın bir güçte olması gerekli. Bazı ufak oyunlarıda oynatabilir.
Bütçeyi bir miktar daha artırabilirseniz sadece işlemci ve ekran kartının ikinci el olduğu Rx 6600 ve Ryzen 5 5500'lü bir sistem de toplanılabilir bilginiz olsun. Ben tüm parçalar sıfır istiyorum derseniz de yukarıda sistem iyi bir seçenek.

Dosya Ekleri

• IMG_20241203_124924.jpg
    IMG_20241203_124924.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 28
Bütçe varsa aşağıdaki resimde ki gibi özelleştirme yapmanızı öneririm.
R3 4300GE'li buna benzer bir sistem almıştım bende bu site üzerinden. 3 yıl oldu ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Excel, word gibi iş programlarını kullanırken bu sistem sizin işinizi görecektir.
5600G'nin ekran kartı gücü de RX 550'ye yakın bir güçte olması gerekli. Bazı ufak oyunlarıda oynatabilir.
Bütçeyi bir miktar daha artırabilirseniz sadece işlemci ve ekran kartının ikinci el olduğu Rx 6600 ve Ryzen 5 5500'lü bir sistem de toplanılabilir bilginiz olsun. Ben tüm parçalar sıfır istiyorum derseniz de yukarıda sistem iyi bir seçenek.
Maalesef oyun oynayacak zamanımız olmuyor, ekran kartına bu yüzden gerek duymadım. APU Sistem işimizi görecektir diye düşünüyorum, önerdiğiniz özelliklerle beraber alacağız. Cevap veren herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı