Ofis için klavye önerisi

Bütçe
1500₺

llToAll

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Uzun süreli yazı işleri için bir klavye arıyorum ama istediğim özelliklerde bir klavye bulamadım henüz. Aradığım birkaç özellik şu şekilde:

• Öncelikle bütçem 1500₺,
  • Numerik Tuş Takımı (Numpad) olmayan, 60% bir klavye,
  • Gece yazarken rahat olması için arkadan aydınlatma( RGB şartım yok, düz beyaz bir ışık yeterli), ***
  • Kütüphane gibi dikkat edilmesi gereken yerlerde rahatsızlık vermemek için uygun düzeyde tuş sesine sahip,
  • Yazarken yormaması için yüksek olmayan tuşlar.

Amazon.com.tr Bu klavyede arka aydınlatma yokmuş sanırım, o da olsa aradığım özellikler fazlasıyla bulunuyordu ama ben uygun bir klavye bulamadım.

Amazon.com.tr Bu klavyede aydınlatma özelliği bulunuyor ama fiyatı çok fazla

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullandım ve şu anda MX olanı kullanıyorum. Evet ışıklandırma olayı çok güzel. Malzeme kalitesi de kusursuz. Ama sizin için şöyle bir ürün var. Genel anlamda yorumları güzel. En azından teknik servis desteği de mevcut olacaktır:

Aradığınız tüm özellikler mevcut. Sadece kablolu kullanımı yok.

Öncelikle teşekkür ederim yardımınız için ama bu klavyenin tuşları benim için biraz yüksek.

İkisini de kullandım ve şu anda MX olanı kullanıyorum. Evet ışıklandırma olayı çok güzel. Malzeme kalitesi de kusursuz. Ama sizin için şöyle bir ürün var. Genel anlamda yorumları güzel. En azından teknik servis desteği de mevcut olacaktır:

Teşekkür ederim, Monster markasının böyle ürünleri olduğunu bilmiyordum doğrusu. Ürün benim için incelik, aydınlatma, ofis/kütüphane uygunluğu gibi şartlarımı karşılar gibi gözüküyor. Ayrıca ürün alüminyum kasa ve çok da şık duruyor. Ağırlık olarak da K380s'ten daha hafif olması taşıma sırasındaki kolaylığı açısından hoşuma gitti. Şimdi siparişini veriyorum. Çok teşekkür ederim tekrardan, iyi forumlar.

Teşekkür ederim, Monster markasının böyle ürünleri olduğunu bilmiyordum doğrusu. Ürün benim için incelik, aydınlatma, ofis/kütüphane uygunluğu gibi şartlarımı karşılar gibi gözüküyor. Ayrıca ürün alüminyum kasa ve çok da şık duruyor. Ağırlık olarak da K380s'ten daha hafif olması taşıma sırasındaki kolaylığı açısından hoşuma gitti. Şimdi siparişini veriyorum. Çok teşekkür ederim tekrardan, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Hocam Amazon'dan aldığınızda zaten Prime bile olmasa 14 gün iade konusunda çok kolaylık sağlıyor. Bakın bakalım. Zamanında ben de çok düşünmüştüm ışıklandırması var diye ama MX alma şansım olunca ona yöneldim fare de MX olduğundan. Yoksa Türkçe karakterleri olması falan bile çok güzel.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı