Ofis için sistem toplama

Bütçe
3500

336363

Hectopat
Arkadaşlar ofis için yani ev için PC lazım. Günde 12 saat çalışacak, RAM 8 GB olsun ve 1 TB 7200 RPM HDD olsun. Gerisi sizin kararınız 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ofiste APU sistem kullanıyorum. Sonuçta iş odaklı ve fazlasıyla yeterli ve uygun fiyata geliyor ofis için APU sistem. APU sistem araştırmanı tavsiye ediyorum. Dilersen Game Garaj | Oyun Yeniden Başlıyor!
APU sisteme girip kendinde bakıp eklemek istediğini seçip bakabilirsin.

1613055278759.png

3593 TL. Fiyattan düşmek için RAM 1 tane yapabilirsiniz. Veya RAM 1 tane SSD 240 GB alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 874992

3593 TL. Fiyattan düşmek için RAM 1 tane yapabilirsiniz. Veya RAM 1 tane SSD 240 GB alabilirsiniz.

Sadece iş için ise Ryzen 5-3400G sistem abartılı olur. Bu sisteme 2 RAM + (ileriye dönük) ekran kartı taktığınızda oyun rahat rahat oynarsınız. Ofis için bütçeniz neyse önerdiğimiz siteden APU sistem bakabilirsiniz.

Sadece iş için ise Ryzen 5-3400G sistem abartılı olur. Bu sisteme 2 RAM + (ileriye dönük) ekran kartı taktığınızda oyun rahat rahat oynarsınız. Ofis için bütçeniz neyse önerdiğimiz siteden APU sistem bakabilirsiniz.

İş içinse AiO sistem alıp rahatına da bakabilir. Hem ergonomik. Artı o sistem en ucuz APU sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı