Ofisel Yeni Nesil Oyuncu Koltuğu alınır mı?

Boyunuz kaç? Hala memnun musunuz?

@Morkretsherre benim boyum 175 cm boyun desteği yukarıdan bağlayınca tam enseme geliyor. Çok çok uzun değilseniz rahat kullanırsınız. Ben aldıktan sonra tekerlekleri değiştirdim, bel ve baş yastıklarını kumaş kapladım. Son olarak da oturulan yerdeki sünger çok yumuşak geldiği için sert süngerden bir minder yaptım. Şu an tam istediğim gibi oldu. Bir de mekanizmada kullanılan yağ ince olduğu için sanırım bir süre sonra yavaş hareket ederken gıcırtı sesi gelmeye başladı. Gres yağı kullanarak sorunu çözdüm. Şimdi hiç ses yok. Bu geliştirmeleri yapabileceğinizi öngörerek sipariş verin. Ya da sipariş verirken bu konuları kendilerine iletirseniz duruma göre istediğinizi yapabiliyorlar(fiyat farkı olabilir).

Anladım teşekkür ederim. xDrive 15'li alacağım galiba bulunduğum yerde deneme şansım var. Tekrar teşekkürler.

Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Polemik yaratmak istemiyorum ancak gerek hesabı açış tarihiniz, gerekse forumda attığınız mesajlarının genelinin Ofisel ürünlerini övmek olduğu için açıkçası sizden işkillenmiyor değilim. Ofisel'den biriymişsiniz de diğer markaları gömmek, kendi markanızı övmek için çaba gösteriyormuşsunuz gibime geliyor. Öyle değilse ne âlâ fakat bakınca böyle bir izlenim yaratıyorsunuz.

Siz böyle deyince ben de işkillenmedim değil açıkçası.

Hocam bir yazınızda bulls modelini aldığınızdan ve kullandığınızdan bahsetmişsiniz. Şimdi ise Alpha modelini aldığınızı ve uzun süredir kullandığınızı söylüyorsnuz. Yanlış anlamayın ama nasıl oldu bu .

Son düzenleme:

Peki hocam kusura bakmayın çok var öyle. Saçma sapan sahte e-ticaret sitelerini çalışanı olduğu için öven mi dersin, bunu yaparken sahte fatura mı kullanan dersin hepsi var burada çok şükür . Koltuğu yakın zaman da almayı düşünüyorum. Geldiğinden 1 hafta sonra inşallah ben de olumlu bir yorum yapabilirim sizin gibi.

Kesinlikle haklısın ben çok memnun kaldım fakat yeni alacaksan Xprime modelini al ciddi anlamda rahat Yorumlarını da burada paylaş hocam, herkes görsün iyisi ve kötüsü ile. Tecrübe tecrübedir.

Kesinlikle haklısın ben çok memnun kaldım fakat yeni alacaksan xprime modelini al ciddi anlamda rahat yorumlarını da burada paylaş hocam, herkes görsün iyisi ve kötüsü ile. Tecrübe tecrübedir.

İnşallah iyi olur da iade etmek zorunda kalmam. Geldiğinde oturma ve sırt yaslama yerini elimle bir yoklarım zaten belli eder kendini. Sonra olmadı kurulumu yapmadan iade isterim.

Numaralarını paylaşma imkanınız var mı? Yahu da nereden bulabilirim pazartesi günü konuşmayı düşünüyorum. Hazır şu an param da var. Bu para bende kalırsa harcanır .
Bu arada iade politikaları nasıl acaba biliyor musunuz ?

İade konusunda sorun çıkarcaklarını sanmıyorum fakat genede konuşmakta fayda var. ben iade durumuna hiç girmedim çünkü. Fakat ilgi ve alakalarına bakılırsa destek olurlar diye düşünüyorum. Numaraları sitelerinde var. 08503021083

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…