Ofisel Yeni Nesil Oyuncu Koltuğu alınır mı?

Bende sipariş vereli 12 gün oldu. Malesef 23 nisan 1 mayıs gibi resmi tatiller araya girdi henüz elime ulaşmadı fakat bir kaç güne elime ulaşır. Ürün geldiğimde yorumlarımı burda paylaşırım.

Sandalyeyi ters çevirip altındaki mekanizmanın her tarafına WD-40 sık. Bende bu şekilde düzeldi.
Yalnız ben aldığıma daha fazla pişman olamazdım. Sandalyenin kolları yandaki eğimli kısma değdiğinden derisi söküldü, kollar koltuğa tam monte edilmiyor vidalar boşa dönüyor. Sandalyenin piston kısmında bir problem var sabit de olsa sağa sola öne arkaya ufak bir şekilde sallanıyor. Alacaksanız biraz daha para verin kalitesini alın.
Merhaba bu ürünle ilgili problemleriniz olmus. Bende almak istiyorum fakat xmax rio ile bu ürün arasında kaldım. Ürünü öner miyorsunuz? Bir de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Merhaba,

Ofiselden bende koltuk altım. Yeni nesil oyuncu koltuğunun gri olanından sipariş verdim. Bugün ürünü kullanalı 5 gün oldu. Rahatlık bakımından iyi fakat gıcırdama sesi bende hala devam ediyor. Geriye yaslanırken demirlerden gelen bir gıcırdama sesi var. Vidaları tam sıkıp veya sıkmayarak denedim ses yine de geliyor. Nasıl çözebilirim bu sesi ?
Merhaba,

Ofiselden bende koltuk altım. Yeni nesil oyuncu koltuğunun gri olanından sipariş verdim. Bugün ürünü kullanalı 5 gün oldu. Rahatlık bakımından iyi fakat gıcırdama sesi bende hala devam ediyor. Geriye yaslanırken demirlerden gelen bir gıcırdama sesi var. Vidaları tam sıkıp veya sıkmayarak denedim ses yine de geliyor. Nasıl çözebilirim bu sesi ?
Sorununuz çözüldü mü? Herhangi bir memnuniyetsizliginiz var mı?

Merhaba bu ürünle ilgili problemleriniz olmus. Bende almak istiyorum fakat xmax rio ile bu ürün arasında kaldım. Ürünü öner miyorsunuz? Bir de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Sorununuz çözüldü mü? Herhangi bir memnuniyetsizliginiz var mı?

Merhaba, WD40 yerine kapılara sıkılan sprey şeklinde yağdan sıktım gıcırdama sesi gitti. Rahatlık açısından memnunum. Dirsek kısımlarına gelecek olursak indirirken deri kısmına değmiyor bende. Alttaki vidalardan ileri geri yapabiliyorum. Deri aşınmasının olması için devamlı indirip kaldırmak gerekiyor. Zaten devamlı bu hareketi yaparsanız derinin soyulması muhtemel olacak. Daha kalitelisi tabii ki var ama piyasada 1100 TL'den başlıyorum. Ben gayet memnumun öneririm.

Koltuğum geldi. Ofisel Yeni Nesil Yeşil versiyon için izlenimlerim;
+ Montajı kolay, mekanizması bu fiyata göre güzel. Görsel montaj bittikten sonra estetik olarak güzel duruyor. Rahatlık açısından önceden kullandığım Extreme marka koltuğa göre biraz daha yumuşak.
Baş-boyun yastığı yukarıdan bağlandığında daha iyi oluyor. İskeleti sağlam.
- Kaplamada kullanılan sûni deri malzeme çok kaliteli değil. Dikişler güzel ama aşırı özenli değil. Tekerlekler çok kaliteli değil. Ayaklarında kaynak işçiliği görsel açıdan çok kaliteli değil ama dışarıdan bakılınca fark edilmiyor.

Ek olarak görsellerdeki yeşilden daha soluk fıstık yeşili bir renk geldi. Ben bu rengi daha çok beğendim ama bu da dip not olsun. Bir de gıcırtı sesi bende yok.

Son düzenleme:
Koltuğum geldi. Ofisel Yeni Nesil Yeşil versiyon için izlenimlerim;
+ Montajı kolay, mekanizması bu fiyata göre güzel. Görsel montaj bittikten sonra estetik olarak güzel duruyor. Rahatlık açısından önceden kullandığım Extreme marka koltuğa göre biraz daha yumuşak.
Baş-boyun yastığı yukarıdan bağlandığında daha iyi oluyor. İskeleti sağlam.
- Kaplamada kullanılan sûni deri malzeme çok kaliteli değil. Dikişler güzel ama aşırı özenli değil. Tekerlekler çok kaliteli değil. Ayaklarında kaynak işçiliği görsel açıdan çok kaliteli değil ama dışarıdan bakılınca fark edilmiyor.

Ek olarak görsellerdeki yeşilden daha soluk fıstık yeşili bir renk geldi. Ben bu rengi daha çok beğendim ama bu da dip not olsun. Bir de gıcırtı sesi bende yok.
Kaç günde elinize ulaştı acaba?

Oyuncu Koltuğu 2555G aldım yorumları yazıyorum
15.04 tarihinde siparişimi verdim.17 gün sonra kargoya verildi(9 iş günü,diğer günler tatildi)Ama kargoya verilmeden 3 gün önce iletişime geçtiğimde bugün kargoya veriyoruz diye söyleyip ,ürününüz kargolandı diye yalan söylediler,fakat 3 gün sonra kargoya verilmiş.
Kargoda 4 gün süre geçtikten sonra kargoyu aradım bir de ne öğreneyim verdiğim adresi eksik yazmışlar,telefon numaramı yazmamışlar,kargo şirketi kargoyu getiremiyormuş,gittim koca kargoyu şubeden ben aldım.
Uzun bir uğraştan sonra koltuğumu aldım,koltuk zemini rahat fakat bel yastığı biraz sert gibi geldi bana,onun hariciden bir sıkıntısını görmedimm

Arkadaşlar ofisel yeni nesil oyuncu koltuğu sarı renk olan modelini aldım. Ürün elime biraz geç ulaştı . Malum covid sürecinden ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı mazur görülebilir. Müşteri hizmetleri başarılı gerçekten whatsappdan anında dönüş yapıyorlar . İletişim dili de güzel . Ürüne gelecek olursam kurulumu çok kolay ve içinden alyan anahtar da çıkıyor. Bende diğer arkadaşların bahsettiği gıcırdama olayı falan hiç yok çok rahat ve sağlam duruyor . Ödediğim paraya değdiğini düşünüyorum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı