Ofiste kullanılacak Autocad için sistem önerisi

Enes Sezgin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Ofiste kullanmak için, bir sistem toplamak istiyorum. Kendim bir sistem topladım ama uyum sorunu çeker miyim bilmiyorum. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Bir de bu sisteme soğutucu almasam işlemicin kendi soğutucusu yeterli olur m? Sadece Autocat'ten çizim yapacağız. Şimdiden teşekkür ederim sistem ekte.
Untitled-2.jpg

Arkadaşlar merhaba,

Ofiste kullanmak için, bir sistem toplamak istiyorum. Kendim bir sistem topladım ama uyum sorunu çeker miyim bilmiyorum. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Bir de bu sisteme soğutucu almasam işlemicin kendi soğutucusu yeterli olur m? Sadece Autocat'ten çizim yapacağız. Şimdiden teşekkür ederim sistem ekte. Eki Görüntüle 321413
Bütçeyi söylerseniz ofiste en çok hızlı olacak sistemi toplayabilirim.

Bütçe 3500 tl. Autocatten çizim yapılacak. Monitör soğutucu vs. herşey dahil olcak teşekkür ederim.
Monitör soğutucu derken işlemci soğutucu mu demek istediniz?İşlemci soğutucu gerekmez çok yük altında çalışmayacaksa kendi soğutucusu yeter.
Siz bu bilgisayarı grafik için kullanıcaksınız anladığım kadarıyla o zaman bütçeyi 200 TL daha aşıp bunu alın.
Ekran Alıntısı.PNG

Grafik işlerinde PNY Quadro ekran kartları kullanılıyor.

Son düzenleme:
Monitör soğutucu derken işlemci soğutucu mu demek istediniz?İşlemci soğutucu gerekmez çok yük altında çalışmayacaksa kendi soğutucusu yeter.
Siz bu bilgisayarı grafik için kullanıcaksınız anladığım kadarıyla o zaman bütçeyi 200 TL daha aşıp bunu alın.
Eki Görüntüle 321424
Grafik işlerinde PNY Quadro ekran kartları kullanılıyor.

Öneri için çok teşekkür ederim. Yalnız bende bi intel takıntısı var amd soğutucu da olmadan ısınma sorunu yapar mı acaba? Pek bir bilgim de yok ryzen serisi hakkında.

Öneri için çok teşekkür ederim. Yalnız bende bi intel takıntısı var amd soğutucu da olmadan ısınma sorunu yapar mı acaba? Pek bir bilgim de yok ryzen serisi hakkında.
İntel takıntın varsa 100 TL daha eklemen gerekir.
Bu arada Ryzen 3 1200'ün içinden soğutucu çıkıyor diye biliyorum ama yeni bir konu açarsan emin olmak için daha iyi olur.Evet çıkıyormuş soğutucu.
Böyle daha iyi olur PSU'su daha iyi çünkü.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı