Oğlunuz ne iş yapıyor?

Heearkeze meraba arkadaşlarrr, ve bugün sizlerle beraber kız arkadışımı istemeye gidiyorum.

Youtuber lafı bırak yaşlı dayıları, bende bile iyi hisler oluşturmuyor. İçerik üreticisi daha iyi gibi.

Son düzenleme:
Evleneceğin kızın anasının babasının updateleri tam olsun ve eski nesil olmasın. O zaman sıkıntı kalmaz.

Kazandığın para fazla olsun bak nasıl ya veriyor kızını. Sanki alışveriş yapıyorlar.
Ayrıca ben utanılacak veya çekinilecek bir şey göremiyorum.

İnternette içerik üretiyorum diyerek giriş yap, piyasa hakkında genel bilgiler vererek devam et son olarak da kendi kanalının bu piyasada nerede olduğundan bahset.

Söylemeye çekinme ancak unutma Youtube bugün revaşta yarın değil ya da senin kanalında öyle. O yüzden başka şeylerde de geliştirmeye çalış kendini.
Not: Bu arada kanalın ATC(AaaTeeCee) ise bu yorumu beğenmen yeterli.

İnternet yayıncılığı dersin. Ne kadar süre yaptıysan onu da eklersin. "3 yıldır aktif olarak internet yayıncılığı yapmaktayım" Yayın içeriğinden de bahsedebilirsin.
Zamanında, kız arkadaşımın babası böyle sormuştu. Ben de warcraft gold satışı yapardım. Yazılım araçları satışı yapıyorum demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…