B
Batuhan Görkem
Ziyaretçi
Bence de. Oğuz Sasi'nin ne olduğu belli.Konu kapanmalı mı artık?
Bence de. Oğuz Sasi'nin ne olduğu belli.Konu kapanmalı mı artık?
Evet Oğuz Sasi hayata farklı bakış açısı ile bakan belirli bir kitle edinmiş sivri zekasıyla harmanlanmış hareketleriyle insanları güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran aynı zamanda eğlendirirken hayat dersi verip düşündüren bir insandır. 1-2 videoayla ne olduğunu anlayamassınız ama izledikçe işin aslını kavrarsınız umarım. (zannetmiyorum)Bence de. Oğuz Sasi'nin ne olduğu belli.
Sivri zeka, hayat dersi... Güldürdünüz.Evet Oğuz Sasi hayata farklı bakış açısı ile bakan belirli bir kitle edinmiş sivri zekasıyla harmanlanmış hareketleriyle insanları güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran aynı zamanda eğlendirirken hayat dersi verip düşündüren bir insandır. 1-2 videoayla ne olduğunu anlayamassınız ama izledikçe işin aslını kavrarsınız umarım. (zannetmiyorum)
Eğer yanılmıyorsan kendinizi çok akıllı herkesten üstün böbürlenmeyi seven bir insan olarak görüyorsunuz bu huyunuzu bırakmanızı tavsiye ederim.Sivri zeka, hayat dersi... Güldürdünüz.![]()
Burda size OGUZ SASİ taraftarı olun diyen yok gerçekleri bilin diye yazdım ama anlayana...Herkesin farklı düşüncesi olabilir fakat bu düşünceyi herkese yedirmeye veya çalışmaya hakkınız yok. Adam herkese laf atıyor ama ona laf atılınca hemen triplere giriyor.
Burda size OGUZ SASİ taraftarı olun diyen yok gerçekleri bilin diye yazdım ama anlayana...
Son olarak şunu belirteyim beni Oğuz Sasi filan göndermedi özgür hür irademle bu konuyu açtım. Gerisi size kalmış İster yazdıklarıma inanırsınız isterseniz de 8-10 yıl sonra inanmak zorunda kalacaksınız. ( Zorunda kalacaksınız derken bu istek içinizden gelecek )
Tabi canım, öyle olacak zaten...Son olarak şunu belirteyim beni Oğuz Sasi filan göndermedi özgür hür irademle bu konuyu açtım. Gerisi size kalmış İster yazdıklarıma inanırsınız istersenizde 8-10 yıl sonra inanmak zorunda kalacaksınız. ( zorunda kalacaksınız derken bu istek içinizden gelecek )
Seni istemiyoruz gibi ifadeler kullanmayalım hocam, sonuçta o da bir üye.Biz ŞAŞI taraftarı olmak istemiyoruz. Aslında seni de istemiyoruz. Bak hazır youtube açılmışken sen git onun videolarını izle. Eğlen, gül falan filan. Buradaki yazıları ekran görüntüsü olarak kaydet. Youtube da videoların altına "Bak seni nasıl savundum" gibi ifadelerle paylaş. Technopat gibi güzel bir siteyi kirletme yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.