'Oh' İngilizce'de olumsuz mudur?

arista1337

Femtopat
Daha fazla  
İnternette İngiliz bir adamla konuştum. Sanırım biraz rahatsız ettim ve bye dediğimde bana 'oh ok bye' dedi. Çevirisinde ah tamam görüşürüz çıkıyor. Sinir anlamında mı yoksa normal mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette İngiliz bir adamla konuştum. Sanırım biraz rahatsız ettim ve bye dediğimde bana 'oh ok bye' dedi. Çevirisinde ah tamam görüşürüz çıkıyor. Sinir anlamında mı yoksa normal mi? Şimdiden teşekkürler.
Normal.

Hafif şaşırma gibi kullanılıyor genelde.

Türkçedeki "he" kelimesi, yani "he tamam bb" yazmış. "Oh" genel olarak karşındakinin ne dediğini anladığını göstermek için söylenir.

Şaşırma veya ha, tamam gibi bir anlamda söylemiş olabilir.

Nasıl dediğine bağlı değişir "oh" derken, "oh thank God!" gibi mi söyledi, basitçe "oh ok bye" ... olarak mı?

Birincisinde çok şükür çık artık anlamında kullanmış olabilir, sıradan bir "oh ok" ise "öyle mi çıkman mı lazım ok tamam güle güle" anlamında kullanmıştır.

Nasıl dediğine bağlı değişir "oh" derken, "oh thank God!" gibi mi söyledi, basitçe "oh ok bye"... Olarak mı?

Birincisinde çok şükür çık artık anlamında kullanmış olabilir, sıradan bir "oh ok" ise "öyle mi çıkman mı lazım ok tamam güle güle" anlamında kullanmıştır.

Sadece oh ok bye dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı