Oje sürmeli miyim?

Bence tırnağını ikiye ayıran nedeni bul ve onu engelle ayrıca bu ülke için sınav stresi yapma gerek yok.
Kalem tutma şeklimden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bir de üstüne gitar çalınca uçları resmen parçalanıyor. Ve maalesef düzgün bir gelecek için yaşıtlarımdan çok çok daha fazla çalışmalıyım. Karantina yüzünden derslerimizi bile doğru düzgün işleyemedik. Bu ülkede bir geleceğimin olacağının garantisi yok.

Kalem tutma şeklimden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bir de üstüne gitar çalınca uçları resmen parçalanıyor. Ve maalesef düzgün bir gelecek için yaşıtlarımdan çok çok daha fazla çalışmalıyım. Karantina yüzünden derslerimizi bile doğru düzgün işleyemedik. Bu ülkede bir geleceğimin olacağının garantisi yok.
Çalışmayın demedim aksine çalışın sadece stres yapmayın gerekirse dersinizi bırakıp stres yapmamaya çalışın düşük stres her zaman iyidir.

Oje tırnağın kırılmasını engelliyor büyük ölçüde.. Bir de kalyon tırnak bakım yağı var oje sürmediğim zamanlarda kullanıyordum, o da kırılmasını engellemişti. Ayrıca süper kokuyor

Oje tırnağın kırılmasını engelliyor büyük ölçüde.. Bir de kalyon tırnak bakım yağı var oje sürmediğim zamanlarda kullanıyordum, o da kırılmasını engellemişti. Ayrıca süper kokuyor
Kokusu konusunda pek emin değilim ancak şu an tırnaklarım düzelmeye başladı. Kardeşimde açılmamış bir paket şundan vardı. Şu anda da bunu kullanıyorum. Galiba uzun bir süre boyunca parlatılmış tırnaklar kullanacağım. Fena gözükmüyor. Umarım bu gidişle takma tırnağa kadar yol almam. 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı