Okan Buruk gitmeli

Okan Buruk sistem takımı hocası değil. Bir sistemi yok. Bir B planı yok.

Süper Lig'de başarılı olmasının sebebi tamamen kadrodur. Hani herkes ligde başarılı falan diyor da onun olayı senin kadronun 3'te 1'inin rakibinde olmamasıdır. Bizden başka Osimhen'i olan takım yok. Ama sen bu halinle bile sezon başı bitik Beşiktaş'tan 5 yedin. Belki o zaman Osimhen yoktu ama Beşiktaş'ın durumu aynıydı. 1 ay önce olmayan oyunla 2-1 yenildin. Osimhen vardı o zaman. Hadi biri bunu açıklasın. Ver seninle eş değer piyasa değeri olan takımı ligdeki takımlara göreyim ben o ligdeki başarını.

Beğenmeyip gönderdiği oyuncular Tete, Angelino, Köhn, Ndombele gibi hepsi çok iyi işler çıkarıyorlar ne hikmetse. Gelenin performansı düşüyor, gidenin artıyor. Geçen sene Bayern'e, Manchester City'ye karşı kafa kafaya kapışmış olan Kopenhag'ın oyuncusu Jelert, kadroya bile giremiyor. Wonderkid bir oyuncu bence.

3 sene gayet yeterli bir süre. Kadro iskeleti kuruldu, hatta çok daha üst düzey oyuncular takviye edildi ama gel gör ki Avrupa maçlarında takım 2 pas yapamadı. Bir plan yok. Bir organizasyon yok. Önde baskı dışında bir planımız yok. Ben Okan için hiç bir zaman "çok iyi sistem kurdu, çok sistemli, organize oynatıyor" gibi yorumlar duymadım, görmedim. Ama bunu bitik dedikleri Mourinho için gördüm.

Savunma da sürekli açık verdik, sürekli verdik. Savunma'ya bir çare bulamadı. Sürekli arkada büyük boşluklar verdik ve her maç gol yedik. Gol yemediğimiz maç yok ne geçen sene, ne bu sene. Savunma yaptırmayı bilmiyor. Takımın başında kalmaya devam ederse gelecek sezon yine bu yaşanacak.

O Young Boys faciası, AZ Alkmaar maçları hala aklımda. Özellikle o Young Boys maçı... Aklımdan çıkmıyor. Oyuncular o kadar başıboş oynuyordu ki, kimse ne yaptığını bilmiyordu. Yalan olmasın, 1 tane organize bir atak görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam onda da Sara vardı ve bireysel kaliteydi. Zaten ceza sahasına bile giremeden 3-4 paslık bir şeydi. Hatta devre arasında İnstagram'da Okanın fotoğrafını koyup "rakip taktiği anlamasın diye maça taktiksiz çıkmış" diye bir post görmüştüm. Artık mizaha bile vuruldu bu konu. Ne kadar acı verici. Alkmaar maçının da ondan farkı yoktu bu arada. Sadece Young Boys Şampiyonlar ligi elemesi olduğu için daha acı vericiydi. Hatta Young Boys'un ŞL'de 0 çekmesi bundan çok daha acı vericiydi.

Fener'in başarısızlığı tamamen saha dışına çıkma ve biraz da kadro dolayısı ile olduğunu düşünüyorum. EYT'li Dzeko, Tadic gibi yaşlı oyunculara rağmen Rangers'ı elemeyi kıl payı ellerinden kaçırdılar.

Ziyech ne demişti Okan için hatırlayalım, "Okan Buruk kadar düşük profilli bir hoca görmedim".

Son düzenleme:
Merhaba sevgili hocalarım, bugün çoğunuzun bana katılmayacağı halbuki haklı olduğum bir konu hakkında konuşacağım. Bana anlayışla yaklaşmanızı ve sakince konuşmanızı istiyorum ve konuşacağımız ana konumuza geçiyorum.

Sevgili hocalarım, Okan Buruk kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Neden mi? Geçen sene görmediniz mi? Kendi sahamızda 10 kişi kalmış ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Kendi sahamızda bir de. Deplasman olsa hadi anlayacağım ama kendi evimizdeyiz. Zamanında Kadıköy'de kupa kaldıran Galatasaray Okan Buruk denen adama mı kaldı? Başka teknik direktör mü yok? Var ama hala Okan'ı tutmaya devam ediyorlar. Fatih terim gelsin demiyorum ama başka bir hoca gelmeli kesinlikle. Ben böyle düşünüyorum, siz nasıl düşünürsünüz bilemem. Okan Buruk bir sürü oyuncuyu yedi bitirdi. Zaha mı dersin? Barış alper mi dersin? Kerem Aktürkoğlu mu dersin? Barış alper ne alaka diyebilirsiniz, yarın öbür gün elimizde patlayacak bunu buraya yazıyorum şimdi ederi varken göndermeliydik 35-40 milyon Euro'ya, az para da değil zaten.

Ha ayrıca Okan'ın teknik ekibi acilen araştırılsın. Atletik fizik antrenörü 38 yaşında ve 2 sene önce Okan'la beraber başlamış bu mesleğe, ondan önce de hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 26 yaşında tek tecrübesi Başakşehir, o da Okan Buruk sayesinde yani yoksa iyi olduğundan değil. Başka hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 2.lige düşen Bursaspor'un atletik fizik antrenörü, resmen şaka gibi. Dikkat edin Galatasaray takımının fizik ve kondisyon seviyesinde son 2 senedir gram gelişme yok. Çünkü takım tecrübesizlerin, amatörlerin elinde. Okan kendi çevresini toplamış bir tane yabancı antrenör yok. Kalkıp bana Okan Buruk iyi hoca bilmem ne demeyin geçen sene kaç derbi kazandı? 2 tane 😆😆 Fener'i 2 maçta da yenemedi, Beşiktaş'ı iki maçta zar zor yendi Trabzonspor'un amacı zaten şampiyon olmak değil Fener'i şampiyonluktan etmek onun için yenmemiz hiçbir şeyi değiştirmez. Okan Buruk gidecek. İllaki vardır Okan'dan iyi teknik adam. Uyanın artık uyanın.
Adam şu an 5. yıldızımızı takacak, Feneri kaç kez yenmemizi sağladı şu adamdan ne istiyorsunuz.

Lig bize yeter mi kanka lig kazandın bir işe yaramıyor Avrupa lazım en kötü konferans lazım bize.
2021 deki Galatasaray gibi değiliz artık en azından. Avrupa için daha sağlam kadro lazım daha fazla yabancı lazım oda kulüp bütçesinde.

Adam mı takım mı?
Takımı o adam düzenlediğine göre adam demek daha doğru olur.

Adam şu an 5. yıldızımızı takacak, Feneri kaç kez yenmemizi sağladı şu adamdan ne istiyorsunuz.
Fenerin en kötü dönemine denk gelen adam mı? Zaten Fener dışında rakibimiz yok ligde, bir zahmet 5. yıldızı taksın. Elinde Osimhen, Morata, Davinson gibi üst düzey futbolcular var. Zahmet olacak. Bu kadronun dengi Süper Lig değil.

Avrupa'da 2 senedir köy takımlarına elek olduk. Deplasman galibiyeti yok 1.5 senedir. Takım kaos futbolu oynuyor. Yeterli mi? Yeterli değilse bir üst yorumunda detaylı detaylı açıkladım, okumanı öneririm.

Galatasaray'a Okan yerine şampiyon yapacak daha iyi bir teknik direktör bul o zaman. Dıştan bakarak olmuyor.
Mircea Lucescu
Vincenzo Montella
Thomas Reis(Transfer yapmamış Samsunspor'la 3.sırada şuanda ve Fenerbahçe'den 2 maçta da puan aldı,sahayı dar etti.)
Selçuk İnan(Gaziantep'le Beşiktaş'tan 2 maçta da puan aldı,Fenerbahçe'ye sahayı dar etti 2 maçta da ama hakem katletti Antep'i.)
Xavi
Manuel Pellegrini
Michel(Girona'nın hocası ve geçen sezon La Liga'yı domine etti.Ama bu sezon Eric Garcia,Yan Couto,Aleix Garcia,Savinho ve Artem Dovbyk gibi en iyi oyuncularını kaybedince elinden geleni yapmasına rağmen 15.oldu,ama bizdeki oyuncularla uçar.)
Claudio Ranieri
Qurban Qurbanov(Karabağ ile Leverkusen'e sahayı dar etti neredeyse eliyordu Karabağ'ı)
Marcelo Gallardo(River Plate hocası)
Roger Schmidt(Hansi Flick ile aynı oyun anlayışına sahip)
Marco Rose(Alman disiplininin vücut bulmuş hali)
Jacob Neestrup(Bize zor anlar yaşattı geçen sezon.Bayern Münih/Manchester United ve Bizim olduğumuz gruptan Kopenhag ile 2.oldu) City'e sahayı dar etti.
Thomas Thomasberg(Midtyjalland hocası,Randers ile Danimarka Ligi'ni kazandı.)
Vasco Matos(Santa Clara'yı Portekiz Ligi'ne yükseltti ve yükselttiği gibi ilk 6'ya koydu.)
Luis Freire(Vitória S.C'nin hocası,ve Konferans Ligi'nde Vitoria ile 2.oldu tabloda,Portekiz Ligi'nde 5.sıraya getirdi Vitoria SC'yi.).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili hocalarım, bugün çoğunuzun bana katılmayacağı halbuki haklı olduğum bir konu hakkında konuşacağım. Bana anlayışla yaklaşmanızı ve sakince konuşmanızı istiyorum ve konuşacağımız ana konumuza geçiyorum.

Sevgili hocalarım, Okan Buruk kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Neden mi? Geçen sene görmediniz mi? Kendi sahamızda 10 kişi kalmış ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Kendi sahamızda bir de. Deplasman olsa hadi anlayacağım ama kendi evimizdeyiz. Zamanında Kadıköy'de kupa kaldıran Galatasaray Okan Buruk denen adama mı kaldı? Başka teknik direktör mü yok? Var ama hala Okan'ı tutmaya devam ediyorlar. Fatih terim gelsin demiyorum ama başka bir hoca gelmeli kesinlikle. Ben böyle düşünüyorum, siz nasıl düşünürsünüz bilemem. Okan Buruk bir sürü oyuncuyu yedi bitirdi. Zaha mı dersin? Barış alper mi dersin? Kerem aktürkoğlu mu dersin? Barış alper ne alaka diyebilirsiniz, yarın öbür gün elimizde patlayacak bunu buraya yazıyorum şimdi ederi varken göndermeliydik 35-40 milyon Euro'ya, az para da değil zaten.

Ha ayrıca Okan'ın teknik ekibi acilen araştırılsın. Atletik fizik antrenörü 38 yaşında ve 2 sene önce Okan'la beraber başlamış bu mesleğe, ondan önce de hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 26 yaşında tek tecrübesi Başakşehir, o da Okan Buruk sayesinde yani yoksa iyi olduğundan değil. Başka hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 2.lige düşen Bursaspor'un atletik fizik antrenörü, resmen şaka gibi. Dikkat edin Galatasaray takımının fizik ve kondisyon seviyesinde son 2 senedir gram gelişme yok. Çünkü takım tecrübesizlerin, amatörlerin elinde. Okan kendi çevresini toplamış bir tane yabancı antrenör yok. Kalkıp bana Okan Buruk iyi hoca bilmem ne demeyin geçen sene kaç derbi kazandı? 2 tane 😆😆 Fener'i 2 maçta da yenemedi, Beşiktaş'ı iki maçta zar zor yendi Trabzonspor'un amacı zaten şampiyon olmak değil Fener'i şampiyonluktan etmek onun için yenmemiz hiçbir şeyi değiştirmez. Okan Buruk gidecek. İllaki vardır Okan'dan iyi teknik adam. Uyanın artık uyanın.

Olumlu pozitif algilandi uyumlu radarda var anlasildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı