muratyılmaz99
Centipat
Hepsi de sağlam adamlar zaten.Teknik heyetin tamamı Okan'ın torpillileri zaten@muratyılmaz99 Kendisi ile devam edilecek gibi duruyor. Şunu diyeceğim ki, kadroya biraz daha takviye yapılırsa güzel işler çıkartılabilir belki. Hatırlarsak, Avrupa Ligindeki ilk maçlarda güzel bir oyun vardı fakat sonrasında kadronun darlığıyla takım yoruldu ve kötü sonuçlar alıp elendik. Bu kadro darlığına yazar net.
Bir de teknik heyet yenilenmeli. Yardımcıları falan. O Instagram'dan hatun takip eden adam ile olmaz bu işler. Kendisine iyi bir yabancı ekip verilmeli. Özellikle antrenman ekibi için konuşuyorum. Şu an 27 yaşında birisi var mesela. Bu arkadaş nerede çalışmış, ne başarısı var da Galatasaray'ın teknik heyetinde? Yerli isimler kesinlikle olmalı fakat çoğunluğu yabancı olmak üzere teknik ekip olmalı. Bu 3 büyükler için de geçerli. Yerli teknik heyetinde onlardan bir şeyler öğrenmesi için söylüyorum bunu.
Bu arada sen öncesinde maç analisti yok diyordun ama 3 tane varmış aslında.
Young Boys'un kadrosu zaten UCL için değil ki kendi ligi için yaptılar o kadroyu.Ama yinede harbi çok hızlı bir takım kurmuşlar.@muratyılmaz99 Şl'de 0 çeken Young Boys'un kadrosunu övmek de ne bileyim. Vasat bir takım, bizi yendiler diye iyi olmuyorlar.
Kendisi ile devam edilecekse iyi düşünülmeli, kötü düşünmenin bir anlamı yok. Fatih Terim'de kupayı 4. senesinde aldı mesela. Güvenmekten başka çaremiz yok.
Zaten çoğu taraftar gelecek sezon için Avrupa'da bir şeyler bekliyor, yine başarısız olursa bu taraftarların da bakış açısı değişebilir.
Al Nassr'dan şu anki maaşının 10 katı kadar teklif gelmiş.Umarım defolur gider de kurtuluruz bu cenabetten.@muratyılmaz99 Şl'de 0 çeken Young Boys'un kadrosunu övmek de ne bileyim. Vasat bir takım, bizi yendiler diye iyi olmuyorlar.
Kendisi ile devam edilecekse iyi düşünülmeli, kötü düşünmenin bir anlamı yok. Fatih Terim'de kupayı 4. senesinde aldı mesela. Güvenmekten başka çaremiz yok.
Zaten çoğu taraftar gelecek sezon için Avrupa'da bir şeyler bekliyor, yine başarısız olursa bu taraftarların da bakış açısı değişebilir.
Keşke, hazır fırsatta varken kakalasak harika olur da Dursun'un göndereceğini hiç sanmam. "Biz olduğumuz sürece Okan Buruk bu takımın teknik direktörü olacak" demişti zaten.Al Nassr'dan şu anki maaşının 10 katı kadar teklif gelmiş.Umarım defolur gider de kurtuluruz bu cenabetten.
Avrupa'da başarı hedefliyor diye yazmış birde sizin attığınız haber'de.Avrupa'da başarıyı beceriksiz bir adamla mı hedefleyeceğiz? Komik ya gerçekten bizim bu yönetim.Dursun/Okan bu ikili giderse çok ferahlayacak takım.Keşke, hazır fırsatta varken kakalasak harika olur da Dursun'un göndereceğini hiç sanmam. "Biz olduğumuz sürece Okan Buruk bu takımın teknik direktörü olacak" demişti zaten.
Bu sene de Şampiyonlar Liginde bizi rezil ettikten sonra kendisine bakış açıları nasıl olacak, çok merak ediyorum.
Üzücü haber gerçekleşmiş.
Eğer bu sezon yine Avrupa'da ilk 8'e girilemezse en kötü çeyrek final yapılmazsa Şampiyonlar Ligi'nde,gerçekten artık yeter.@muratyılmaz99 İlgi demiş, teklif dememiş. Gönderilene kadar bu adam gitmeyecek, bunu kabullenmek gerek.
Değinmek istediğim bir konu daha var. Önceki mesajlarımda yazacaktım da unuttum hep, hazır konusu açılmışken üstteki mesajıma ek olsun.
Bildiğiniz gibi yeni tesislere geçtik ve tesisler çok daha gelişmiş ve günümüz şartlarına uygun. Florya Metin Oktay Tesisleri hem eskiydi, hem çalışma alanı, antrenman kalitesi vs. olarak çok eski olduğu için kötüydü. Zaten zemin kalitesinden dolayı çok yakınıyordu Okan Buruk. Yeni tesislere geçtikten sonra hem kendisinden hem futbolculardan güzel yorumlar aldık tesis hakkında. Antrenman kalitesi yükseldi, bu çok önemli bir detay bence. Son aylarda yükselen bir oyun gücü vardı, tesisle ilgili midir, bilmem. Dikkatimi çekti, yorum size kalmış.
Dolayısıyla yeni sezonda daha iyi performans görebiliriz takımdan bence. Görmeliyiz de. Her ne kadar insanlar bunu göz önünde bulundurmasa da oldukça önemli bir etken olduğunu düşünüyorum.
Yedeklerde çok önemli birde. Gözünü kırpmadan sahaya sokabileceğin ilk 11 oyuncusunu aratmayacak kadar iyi yedekler olmalı. Umarım iyi bir yedek kadro da kurulur.