Cchi
Hectopat
Daha fazla
Asıl bu başlığı açma amacım forumda başka bu sorunu yaşamış ve atlatmış birisi var mı öğrenmek. Şu an çok iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden cümleler anlamsız olabilir veya cümlenin akışı alakasız olabilir, yaklaşık 2,5 yıldır bu sorun var ve son zamanlarda çok arttı, her yeri kirli olarak görüyorum, sürekli bir temizleme ihtiyacı hissediyorum kendim için de sürekli duşa giriyorum ve bunların süreleri de kısa olmuyor yaklaşık 4 saat geçiriyorum duşta. Tek sorun zamanımın gitmesi de değil hayatımın her alanı etkileniyor bundan, bu sınav haftası sırf sürekli temizlik yapmaktan hayatımda ilk defa sınavlarımda 43 46 gibi notlar gördüm mesela, sınıfa ıslak mendil ve hatta bazen kolonya veya dezenfektan götürüyorum bundan dolayı da zorbalığa uğruyorum ayrıca okul dışında da hiçbir arkadaşım yok her dışarı çıktığımda duşa giriyorum çünkü. Zaten sosyal anksiyetem de vardı bununla da birleşince iyice eve kapandım. Aileme de sürekli şuraya dokunmayın, buraya terlikle girin falan demem gerekiyor. Şu an bunu yazarken bile ellerim paramparça durumda. Bu hafta psikoloğa başlayacağım ama yine de bu başlığı açmak istedim dediğim gibi sorunu atlatmış birisi bulabilir miyim diye, ayrıca sorusu olan birisi varsa onu da cevaplayabilirim.