Oksitlenmenin belirtileri nedir?

Jamesbontbucocuk

Femtopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi. Oksitlenmeden supheleniyorum. Ne gibi belirtiler gösteriyor. Sökmeden anlamanın yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi parçada oksitlenmeden şüpheleniyorsunuz?
Genel belirtileri renk değişimi.
Sıvı soğutucunun bloğunun korozyoma uğramasından bahsediyorsanız içini açmadan anlamanın tek yolu kötüleşen performans.
Keşke bizi kahin sanmasanız...
Technopat'a birkaç falcı getirmek lazım belki yardımları dokunur.

Hangi parçada oksitlenmeden şüpheleniyorsunuz?
Genel belirtileri renk değişimi.
Sıvı soğutucunun bloğunun korozyoma uğramasından bahsediyorsanız içini açmadan anlamanın tek yolu kötüleşen performans.

Psudan supheleniyorum hocam

Bilgileri tahmin etmeye çalışıyoruz;

1234.jpg

Psudan supheleniyorum hocam
PSU marka model?
Ayrıca bilgisayarı nemli bir ortamda mı tutuyorsunuz neden oksitlenmeden şüpheleniyorsunuz ki?
Ki PSU nun içinde oksitlenebilecek parçalar oldukça sınırlı. Oksitlenirse soğutma blokları oksitlenir ama oda düşük ihtimal.

PSU marka model?
Ayrıca bilgisayarı nemli bir ortamda mı tutuyorsunuz neden oksitlenmeden şüpheleniyorsunuz ki?
Ki PSU nun içinde oksitlenebilecek parçalar oldukça sınırlı. Oksitlenirse soğutma blokları oksitlenir ama oda düşük ihtimal.
Model bilmiyorum hocam, marka rampage. Sistem space montage olduğunda kazara su girdi. Bu yüzden şüpheleniyorum
PSU marka model?
1 aydır çalışıyor ve ses çıkarıyor cızırtılı vızırtılı

Model bilmiyorum hocam, marka rampage. Sistem space montage olduğunda kazara su girdi. Bu yüzden şüpheleniyorum
Rampage PSU ise her şey beklerim. Anlamanın tek yolu içini incelemek. Fakat normalde bile patlama riski olan bir PSU nun içini açmak hiç mantıklı olmaz.
aydır çalışıyor ve ses çıkarıyor cızırtılı vızırtılı
O dediğiniz muhtemelen Coil Whine dır. Oksitlenmeden kaynaklı değil o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı