Çözüldü Oku.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bugraexe11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye birşey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen EXE'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.

Eki Görüntüle 2596815

Şimdi aklıma geldi, Oyun Çeviri'den Metro: Last Light yama indirmiştim. EXE'nin üstünde de zaten onun logosu var. Teşekkürler cevaplarınız için.
Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye birşey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?
Türkçe yama vs. indirdiyseniz açıklama mesajı olabilir. Bazıları beni oku metinlerini bile exeye çeviriyor. Virüs taraması yaptırın.

Oku.txt veya readme.txt şeklinde olur.
Exe'ye tıklamayın ve Virüstotal'e gönderin.
Büyük ihtimalle virüs.

Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye bir şey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?

EXE olması ben virüsüm diye bağırıyordur txt uzantılı olur böyle şeyler.

Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen exe'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.

1762013640665.png

Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen EXE'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.

Eki Görüntüle 2596815

Şimdi aklıma geldi, Oyun Çeviri'den Metro: Last Light yama indirmiştim. EXE'nin üstünde de zaten onun logosu var. Teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı