Enesn61
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 4-5 ay önce okuldan ne kadar soğuduğum hakkında bir yazı paylaşmıştım. İsterseniz bu yazıdan önce onu okuyun. Neyse şu anda benim bir kara vermem lazım ve ben her zaman ki gibi çok kararsızım. Ailemi açığa almaya ikna ettim ancak kafamda şunlar var: Açığa alırsam evden çalışmayı planlıyorum yanı sıra spora gidip vücudumu düzeltmek istiyorum. Ama bir yandan da nedendir bilmiyorum içimden okula gidip gitmemek geliyor. Okulum için sabah 6.30'da kalkıyorum ve akşam 18:00 ya da 18.30 gibi geliyorum kendime ayıracak 4 saatim falan kalıyor. Bu arada kıyafer değiş yemek ye falan filan 2.5 saat falan kalıyor ve bu duruma sürekli 9 ay boyunca girince içim kararıyor deprosyona girecek gibi oluyorum hayattan soğuyorum desem yeridir. Açıpa alırsam dershaneye de gidebilirim tüm bu dediklerim iki dudağımın arasında. Okulum özel okul olduğu için ailem yarın gidip kaydımı aldıracak. Ben yine de son kez siz değerli okuyan tanımadağımın arkadaşlarıma fikir sormak istedim. Ben aileme açığa almak istiyorum dersem açığa geçeceğim, devam etmek istiyorum dersem de devam edeceğim her şey bana bağlı. Teşekkürler şimdiden. Bu arada 11'e geçtim.
Son düzenleyen: Moderatör: