Lise açığa alınıp istenilen okulda okunulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet LGS ile alan bir okul, Eskişehir'in Atatürk lisesi torpiline şahit oldum. Kaç puan istediğini bilmiyorum, 400-450 aradıydı sanırım.
Evet LGS ile alan bir okul, Eskişehir'in Atatürk lisesi torpiline şahit oldum. Kaç puan istediğini bilmiyorum, 400-450 aradıydı sanırım.

Evet LGS ile alan bir okul, Eskişehir'in Atatürk lisesi torpiline şahit oldum. Kaç puan istediğini bilmiyorum, 400-450 aradıydı sanırım
Olay önünüzde mi oldu?

Torpil hala var mı ben her şey sistem üzerinden yapılıyor diye biliyorum. Yani okuldaki tanıdık kişi sistemle mi oynayacak?

Tanıdık varsa neden olmasın ve yapacağım şey yasal diye düşünüyorum çünkü sistemlik bir durum yok sadece ders dinlemeye gelicem
Torpilin varsa okulun öğrencisi olabilirsin o başka. Senin dediğin hem öğrencisi olmadığım okula gideyim hem ders göreyim hem sınav günü gitmeyim. O okula giden öğrenciler enayi mi de sınava girip orada okumaya hak kazanıyor. Okul keyfinin istediği gibi gidebileceğin bir kurum değil.

Yasal bir şey değil müdür amcan olsa bile alamaz alırsa şikayet edilirse müdürün başı yanar

Şunu diyenler iş hayatına girince ne yapacaklar acaba? Bu yeni nesil çok tuhaf bir varlık.

Çocuk bir soru sormuş nesille ne ilgisi var, senin gibi sorgulamadan her şeyi kabul etmiyor diye ne gocunuyorsun adam cıkıs yolu arıyor.

Yok kardesim olmaz o iş ama emin ol kendini youtobede matematik olarak geliştirirken çok iyi unu kazanirsin

Bu ülkedeki her şey çok mu yasal sence? Torpil yapanlar varmış onlara sorun çıkmadı.

Bu iş farklı açığa geçip derslere katılsa öğretmen, veli veya herhangi bir kişi milli eğitime yazı yazsa işlemi yapan kişinin başı yanar kimsede bu şeyi göze alarak yapmaz.
Hem zaten açığa da geçemez belli şartları sağlaması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı