Kardeşim ne dersen de senin fikrin bana göre kas mas hikaye ben kendimden örnek vereyim 180cm boy 80 kg kilom var kürdan gibi olacağıma üstüne alınma emre kardeşim kilolu olurum daha iyi.
Kardeşim içten içe bunu sende biliyorsun ki her ne kadar bana vereceğin cevapta bunu reddetsende sen sporu sağlık için yapmıyorsun kızları nasıl etkilerim nasıl düşürürümün peşindesin bunu profil resminden anlayabiliyorum o yüzden bana burada konuşma sağlıktan mağlıktan hepsi martaval ha bu da benden sana bir kardeş nasihati kızları etkilemek uğruna kaplten gitme vesselam.
Ha bir de dedinya az önce ben tırnaklarımla kazıyarak çıktım tırnaklarıyla kazıyarak çıkan adamın çalıştığı işten başka kas yapacak yeri yoktur imkanı da yoktur çalıştığı ağır işlerde yapar o kası kendimden biliyorum ama yazdıklarına bakılırsa o içinde olduğun durumda gidip spor salonuna yazılmışsın buunda tek bir sebebi olabilir hava atıp kız düşürmek yanlış mıyım arkadaşlar.
@MUHAMMEDDDDDD@fatihylmzz ya abisiniz de bana kilo almak için yememem gereken şeyleri söylemişsiniz. Bir sakin olup yemem şeyleri söyler misiniz lütfen?