Okul açılmadan önce gelen stres

Ne zengin bebesinden bahsediyorsun? Ben tırnağımla tek başıma kazıya kazıya çıkıyorum, neyse sana yaptıklarımdan bahsedecek kadar düşmedim.

Kimse sana bir şey demiyor sen niye atladın ortaya be arkadaşın dediklerinden bahsediyorum spor senin beynini yormuş kardeşim biraz ara ver

Kimse sana bir şey demiyor sen niye atladın ortaya be arkadaşın dediklerinden bahsediyorum spor senin beynini yormuş kardeşim biraz ara ver
Kullanıcı ile konuşan benim çünkü, bunlara bakma dediğine göre kimden bahsettin? Yağda senin beyninde birikmiş her şeyi tersinden anlıyorsun.

Arkadaş bana tavsiye veriyor sana birşey demiyor en dişi tirnak sensin kardeşim tamammi
Kendi yalnızlığında boğul o zaman sana yardımcı olmaya çalışan bende hata.

Kullanıcı ile konuşan benim çünkü, bunlara bakma dediğine göre kimden bahsettin? Yağda senin beyninde birikmiş her şeyi tersinden anlıyorsun.

Kardeşim içten içe bunu sende biliyorsun ki her ne kadar bana vereceğin cevapta bunu reddetsende sen sporu sağlık için yapmıyorsun kızları nasıl etkilerim nasıl düşürürümün peşindesin bunu profil resminden anlayabiliyorum o yüzden bana burada konuşma sağlıktan mağlıktan hepsi martaval ha bu da benden sana bir kardeş nasihati kızları etkilemek uğruna kaplten gitme vesselam.

Ha bir de dedinya az önce ben tırnaklarımla kazıyarak çıktım tırnaklarıyla kazıyarak çıkan adamın çalıştığı işten başka kas yapacak yeri yoktur imkanı da yoktur çalıştığı ağır işlerde yapar o kası kendimden biliyorum ama yazdıklarına bakılırsa o içinde olduğun durumda gidip spor salonuna yazılmışsın buunda tek bir sebebi olabilir hava atıp kız düşürmek yanlış mıyım arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı