Hocam genetiğinde kısa boylu olmak varsa kısa boylu olacaksın. Sen yine süt ürünleri tüket, erken uyu bunların yine etkisi olacak ama genetiğin kısa ise kısa olacaksındır. Ailendeki diğer bireylerin boyları da kısa mı?
6 gün sonra okul açılıyor ve her aklıma geldiğinde strese giriyorum. Aslında okulla çok problemim yok ama 11. sınıfa geçtiğim için yeni sınıfa geçeceğim ve en yakın 3 arkadaşımdan yalnızca biriyle aynı sınıftayız. Bir de 1.63 11. sınıf mı olur? Boyum ve kilomdan dolayı da utanıyorum. Öz güven sıfır yani(asosyal biriside değilim aslında). Zamanı yavaşlatayım da okul açılmasın diyorum. Ne yapayım?
@MUHAMMEDDDDDD@fatihylmzz ya abisiniz de bana kilo almak için yememem gereken şeyleri söylemişsiniz. Bir sakin olup yemem şeyleri söyler misiniz lütfen?
Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk vardı.
Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk vardı.
Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk.
Hocam genetiğinde kısa boylu olmak varsa kısa boylu olacaksın. Sen yine süt ürünleri tüket, erken uyu bunların yine etkisi olacak ama genetiğin kısa ise kısa olacaksındır. Ailendeki diğer bireylerin boyları da kısa mı?
Tamam işte daha yaşın küçük hormonların yeni yeni düzgün çalışmaya başlıyordur. Sen süt ürünleri tüket ve en fazla 11 gibi yatağa girmeye bak mavi ışıktan da uzak durmaya çalış o saatlerde.