Okul açılmadan önce gelen stres

Doktor sıkıntı yok diyor. Bende anlamadım. Yaşına göre tam sınırdasın diyor. Bir de ben 11'e geçtim ama 1 sene erken yazıldım yani 2008'liyim.
Hocam genetiğinde kısa boylu olmak varsa kısa boylu olacaksın. Sen yine süt ürünleri tüket, erken uyu bunların yine etkisi olacak ama genetiğin kısa ise kısa olacaksındır. Ailendeki diğer bireylerin boyları da kısa mı?

6 gün sonra okul açılıyor ve her aklıma geldiğinde strese giriyorum. Aslında okulla çok problemim yok ama 11. sınıfa geçtiğim için yeni sınıfa geçeceğim ve en yakın 3 arkadaşımdan yalnızca biriyle aynı sınıftayız. Bir de 1.63 11. sınıf mı olur? Boyum ve kilomdan dolayı da utanıyorum. Öz güven sıfır yani(asosyal biriside değilim aslında). Zamanı yavaşlatayım da okul açılmasın diyorum. Ne yapayım? 😐

Hocam bayağı kısaymışsın 11 de olup 1.63 ne blm ben 1.75 12'yim.

@MUHAMMEDDDDDD @fatihylmzz ya abisiniz de bana kilo almak için yememem gereken şeyleri söylemişsiniz. Bir sakin olup yemem şeyleri söyler misiniz lütfen? :)

Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk vardı.

Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk vardı.
Muhtemelen yoktur kullanıcı sağlam bi yesin bakalım her türlü kilo alır o dediğin düşük olasılık.

Kardeşim alınma ama belki bağırsaklarında kurtçuk vardır yediğin herhangi bir şeyden gelmiş olabilir özellikle işlenmemiş çiğ sucuk gibi şeylerden kaynaklanabiliyor yeteri kadar yemek yemesine rağmen hiç kilo alamayan bir tanıdığım vardı bağırsaklarında kurtçuk.

O yok bende büyük ihtimalle. Çünkü onu tetikleyecek şeyleri yemiyorum. (çiğ sucuk gibi)

Hocam genetiğinde kısa boylu olmak varsa kısa boylu olacaksın. Sen yine süt ürünleri tüket, erken uyu bunların yine etkisi olacak ama genetiğin kısa ise kısa olacaksındır. Ailendeki diğer bireylerin boyları da kısa mı?
Kısa değil ama uzunda değil babam 175 civarı abim 178 falan.

O yok bende büyük ihtimalle. Çünkü onu tetikleyecek şeyleri yemiyorum. (çiğ sucuk gibi)

Kısa değil ama uzunda değil babam 175 civarı abim 178 falan.
Tamam işte daha yaşın küçük hormonların yeni yeni düzgün çalışmaya başlıyordur. Sen süt ürünleri tüket ve en fazla 11 gibi yatağa girmeye bak mavi ışıktan da uzak durmaya çalış o saatlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı