Okul arkadaşlarımla aramı açmalı mıyım?

Tyu56778

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim okulumda 2 tane yakın arkadaşım var ama artık çoğu okulda olan bir sorun var okulda herkes küfür etmeye ve zorbalık yapmaya başladı. Ben sınıfta öğretmenlerin sevdiği derslerde başarılı olan biriyim ve küfür ettiğim sadece 1 kere olmuş okulda. Sorum şu arkadaşlarım sakin ve kaba konuşmadığım için benimle uğraşıyorlar sanırım biraz da kıskanıyorlar 1 arkadaşım bir hatamı bulduğunda herkese yayıyor falan sizce arkadaşlarımla aramı açmalı mıyım?

Merhaba, benim okulumda 2 tane yakın arkadaşım var ama artık çoğu okulda olan bir sorun var okulda herkes küfür etmeye ve zorbalık yapmaya başladı. Ben sınıfta öğretmenlerin sevdiği derslerde başarılı olan biriyim ve küfür ettiğim sadece 1 kere olmuş okulda. Sorum şu arkadaşlarım sakin ve kaba konuşmadığım için benimle uğraşıyorlar sanırım biraz da kıskanıyorlar 1 arkadaşım bir hatamı bulduğunda herkese yayıyor falan sizce arkadaşlarımla aramı açmalı mıyım?

Benimkilerde yanımda puff içiyorlar hocanın artı eksi kağıdını yırtıyorlar ama ben hiç onların yaptıklarını yapmıyorum sende aranı çok açma bence.

Sana zararı olan biriyle neden konuşuyorsun ki hala.

Geç kalmışsın ilişiğini kes gitsin. Lisede zorbalığa uğramış bir insan olarak yazıyorum sana. Üniversitede üçüncü senemdeyim ve son 1 senedir farkında olduğum bazı şeyler var. Kendi hayatını düzeltmeye çaba sarf edip etrafındaki insanların dediklerini umursamamaya başlayınca olgunlaşıyorsun. Etrafında insan kalmayacak diye mi korkuyorsun. Varsın kalmasın. 1 tane dostum var ve arada bir konuşuruz. Başka kimseyle konuşmam. Ama ne olursa olsun kendimle geçirdiğim vakitten zevk almayı öğrendim. Sana da bunu öneririm.

9. sınıfsın galiba. Ortamda hep pasif takılırsan çok ezerler seni bu her yerde geçerli maalesef.

Küfür etmeyebilirsin, sevmeyebilirsin ama 4 sene o şekilde gezmez. Bir şekilde samimi olmaya çalış, kendini ezdirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı