DaynusSafa
Hectopat
- Katılım
- 21 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 1.511
- Çözümler
- 5
Yazılım öğren.
Hiçbir dersi bilmedikten sonra tekrar yapmadıktan sonra yazılım okuması ne işe yarayacak?
Yazılım öğren.
Aspie-quiz bu testi yap. Belki bunla ilgili olabilir.9. sınıfa gidiyorum okulla aram hiç yok ders çalışmıyorum.1.dönem 49.9800 puanla 1. dönemi geçemedim. Hocalardan puan istememe rağmen günahlarını vermediler. Bu benim çok zoruma gitti. Okulu bırakmak istiyorum ne gibi alanlarda çalışabilirim _meslek lisesi mi açıktan mı okulu bitireyim vb. tavsiyeler verir misiniz?
9. sınıfa gidiyorum okulla aram hiç yok ders çalışmıyorum.1.dönem 49.9800 puanla 1. dönemi geçemedim. Hocalardan puan istememe rağmen günahlarını vermediler. Bu benim çok zoruma gitti. Okulu bırakmak istiyorum ne gibi alanlarda çalışabilirim _meslek lisesi mi açıktan mı okulu bitireyim vb. tavsiyeler verir misiniz?
EaaaaaaaYazılım diyenlere katılıyorum yazılım öneririm.
Ben de arkadaşla kısmen aynı düşüncedeyim. Fakat benim fikrim olarak, bence bir insana okul da yararlı gelebilir, açık lisede. Şu şekilde;Yok hayır, o üstün zekanla bir kardeşimizi yanlış yönlendirme diye çabalıyorum. Sana böyle bir şey söylemedim. Kaldı ki üstün zekalı olduğuma dair hiç bir şey de söylemedim, kendimi üstün zekalı da hissetmiyorum. Okuduğunu tam olarak anlayamadığın için de o üstün zekana hayran kaldım kardeşim. Lütfen beğenmedim butonuna basmaya devam et ve cevap verme. Çünkü bunun üstüne kesinlikle cevap vermeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.