XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Öğretmenler benim bildiğim bu durumları pek önemsemezler, genellikle okul müdürleri çok takıntılı olur kıyafet konusunda.Öğretmene ne diyeceğim?
Bu tarz hocam.
Öğretmenler benim bildiğim bu durumları pek önemsemezler, genellikle okul müdürleri çok takıntılı olur kıyafet konusunda.Öğretmene ne diyeceğim?
Bu tarz hocam.
Hocam o zaman kötü değil bence giyilir bizimki düz kırmızı ben giyiyorum. Siz neden istemiyorsunuz rengi mi kötü?Öğretmene ne diyeceğim?
Bu tarz hocam.
Öğretmenler benim bildiğim bu durumları pek önemsemezler, genellikle okul müdürleri çok takıntılı olur kıyafet konusunda.
Hocam o zaman kötü değil bence giyilir bizimki düz kırmızı ben giyiyorum. Siz neden istemiyorsunuz rengi mi kötü?
Kıyafet alacak durumu olmayanlar ne yapıyor peki?Okuldakiler komple kafayı bozmuş hepsi takıntılı.
Forma o şekil üstüne bir de şapkalı fermuarsız bir şey giydiriyorlar onun dışında bir şey giyilmiyor üstüne ona gıcık oluyorum.
Sweatshirt yani hocam doğru muyum? Eğer güzel bir sweatse giyilebilir problem yok ama rengi veya tasarımı kötü ise ve de çoğunluk şikayetçi ise ailelerinize söyleyip okul aile birliğinde değiştirtebilirsiniz formaları.Okuldakiler komple kafayı bozmuş hepsi takıntılı.
Forma o şekil üstüne bir de şapkalı fermuarsız bir şey giydiriyorlar onun dışında bir şey giyilmiyor üstüne ona gıcık oluyorum.
Giyme ne yapacaklar canını mı alacaklar?saçma sapan şeylere sırf tekstilcilerle anlaştıkları için dünya para vermene gerek yok. Kimse de "Niye giymiyorsun giyeceksin!" diyemez. Okulun tişörtünü giy. Üstüne de ceket giymek istiyorsan rastgele bir şey giy. Laf ederlerse çıkarır öyle girersin okula. Bu kadar basit. Saçma sapan otorite gösterisi yapıp ego mastürbasyonu yapıyorlar. Temel okul üniformasını giydikten sonra kimse ekstra giyilen şeye laf edemez. Kimse mont giymesin o zaman?
![]()
Sweatshirt yani hocam doğru muyum? Eğer güzel bir sweatse giyilebilir problem yok ama rengi veya tasarımı kötü ise ve de çoğunluk şikayetçi ise ailelerinize söyleyip okul aile birliğinde değiştirtebilirsiniz formaları.
Kıyafet alacak durumu olmayanlar ne yapıyor peki?
Sıkıntı çıkarsa da mecbur değilsin dostum. Hiç bir şeyi satın almak zorunda değilsin. Sorumluluğun okul yönetmeliğine uygun giyinmek. Nedir bu? Siyah pantolon, mavi polo yaka tişört vs. vs... Ama kalkıp da ''Bunların hepsi + üstüne okul ceketi'' diye bir şey söyleyemezler. Temel kurallara uyuyorsun ne yapacaksın daha?Haklısınız hocam denerim artık gene sıkıntı çıkarsa mecbur.
Sıkıntı çıkarsa da mecbur değilsin dostum. Hiçbir şeyi satın almak zorunda değilsin. Sorumluluğun okul yönetmeliğine uygun giyinmek. Nedir bu? Siyah pantolon, mavi polo yaka tişört vs. vs... Ama kalkıp da "Bunların hepsi + üstüne okul ceketi" diye bir şey söyleyemezler. Temel kurallara uyuyorsun ne yapacaksın daha?
Tamam forma zorunlu olur da illa kendi kalitesiz mallarını giydirecekler. Neymiş efendim forma üstüne başka kapşonlu vb. giyemezmişiz.
Yasal mı bu hocam? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.