Okul değiştirdikten sonra tekrar 9. sınıftan mı başlanır?

Mursin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt 1030 4 gb
8 gb ddr 4 3200 mhz ram
Amd ryzen 1200 3.10 ghz
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben okul değiştireceğim fakat proje sınıfıyım, gideceğim okul Anadolu lisesi. Bana dediklerine göre 9. sınıftan tekrar başlayacakmışım fakat tekrar okul okumak istemiyorum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba ben okul değiştireceğim fakat proje sınıfıyım, gideceğim okul Anadolu lisesi. Bana dediklerine göre 9. sınıftan tekrar başlayacakmışım fakat tekrar okul okumak istemiyorum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Merhabalar, liseler arası denklik denilen bir durum var. Örnek vermek gerekirse 10. sınıfta olan bir öğrenci başka bir tür liseye geçti. Yine aynı sınıftan devam eder ancak görmediği veya sınavına girmediği ders varsa onun sınavına girip başarılı olması gerekmektedir. Ek olarak sizin okulunuzun türü nedir ? (Meslek, Anadolu, Fen, Sosyal vb.)

Merhaba, liseler arası denklik denilen bir durum var. Örnek vermek gerekirse 10. sınıfta olan bir öğrenci başka bir tür liseye geçti. Yine aynı sınıftan devam eder ancak görmediği veya sınavına girmediği ders varsa onun sınavına girip başarılı olması gerekmektedir. Ek olarak sizin okulunuzun türü nedir? (meslek, Anadolu, fen, sosyal vb.)

Meslek lisesi seneye değiştirmeyi düşünüyorum.

Meslek lisesi seneye değiştirmeyi düşünüyorum.

Dediğim gibi hangi sınıfta isen oradan başlarsın. Örnek hazırlık sınıfındasın ancak gittiğin yerde hazırlık sınıfı yok 9. sınıf olarak devam edersin ve daha önce sınavına girmediğin derslerden sorumlu olursun. Ben lise de okurken böyle çok meslekten geçen olmuştu. Yine de son güncellemeleri kontrol etmekte fayda var. Malum eğitim sistemi sürekli değişiyor.

Dediğim gibi hangi sınıfta isen oradan başlarsın. Örnek hazırlık sınıfındasın ancak gittiğin yerde hazırlık sınıfı yok 9. sınıf olarak devam edersin ve daha önce sınavına girmediğin derslerden sorumlu olursun. Ben lise de okurken böyle çok meslekten geçen olmuştu. Yine de son güncellemeleri kontrol etmekte fayda var. Malum eğitim sistemi sürekli değişiyor.

Girmediğim çok ders var okulumda sayısal ve bazı sözel dersler yok değiştirmesem daha rahat olurum o zaman

En iyisini elbette sizler bilirsiniz. Sadece şu tavsiyeyi verebilirim sadece gelecekte hayaliniz ne ise onun peşinden gidin. Okul bir yere kadar etkiliyor gerisi tamamen sizler çabasına kalıyor. Başarılar diliyorum.

Tamamdır teşekkürler iyi günler.

En iyisini elbette sizler bilirsiniz. Sadece şu tavsiyeyi verebilirim sadece gelecekte hayaliniz ne ise onun peşinden gidin. Okul bir yere kadar etkiliyor gerisi tamamen sizler çabasına kalıyor. Başarılar diliyorum.
Kral peki isteyerek 10. Sınıftan 9a geçebilirmiyiz alan derslerinsen geri kalmamak adına ?

Sanmam alan dersleri derken? TYT mi diyorsun alan 10nun 2. doneminde seciliyor sonucta 11 12 alan oluyor.

Ben imam hatipte okuyordum 9'da, şu an yaz tatili bitince 10a geçeceğim bende nakil aldırdım büro yönetimi ve yöneticiliği asistanlığına, o yüzden 9'da görnediğim alan derslerini sorumlu olarak yüklemişler, bana da bu konulari gormedigim için bunlar zor geldi o yuzden 9'dan başlatırlar mı dedim, başlatırlarmi öyle bir şey var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı