Okul değiştirmek kaygıları azaltır mı?

Çok haklı. Aile isimleriyle ile dalga geçmeyi şaka sanan kişilerin arasında 8 saat oturmaya dayanamıyorum artık. Konuşmamaya çalışıyorum. Bu neden üzgün deyip yine dalga geçiyorlar seslerinden bile bıktım artık.

Yok ama dediğiniz gibi yapamıyorum sakinlik istiyorum sadece.

E tamam mis gibi. Sakinlik isteme gibi komplexlere girme. Ortama katıl eğlenmene bak. Çocuksunuz herkes suspus oturacak değil ya.

Arkadaş grubuna dahil olursan zevk alırsın sınıfında yoksa sürekli böyle düşüncelerle kaçıp durursun. Bence ortama katıl.

Şikayet et filan diyenler olacaktır ama hiç bir şey değişmez hatta ispiyoncu diyip daha fazla dalga geçerler. Başka okula nakil alabilirsen al ama şuan yaptığın şeyleri orada yapma. Şuan senle çok dalga geçilme nedeni büyük ihtimalle ilkte senle dalga geçince ses çıkarmaman. Yeni okulunda biri dalga geçerse ciddiye alıp komik olmadığını söyle gerekirse kavga et. Kavga etmek pek tavsiye edilmez ama olay büyürse kavgadan kaçma. Bir de fazla sessiz olma bu yüzden de ses çıkarmaz zaten diyip dalga geçenler olur. İnsanlarla konuş şaka filan yap.

Çok haklı. Aile isimleriyle ile dalga geçmeyi şaka sanan kişilerin arasında 8 saat oturmaya dayanamıyorum artık. Konuşmamaya çalışıyorum. bu neden üzgün diyip yine dalga geçiyorlar seslerinden bile bıktım artık.

Yok ama dediğiniz gibi yapamıyorum sakinlik istiyorum sadece.
Dalga geçilecek bir sorunun yoksa neden dalga geçiyorlar'ki ? Kafa'dan kırık insanlara takma demek klişe olur ancak eğer'ki okul değiştirirsen daha aklı başında ve gerekirse senle dalga geçmeye çalışan insanlara sert davran.

E tamam mis gibi. Sakinlik isteme gibi komplexlere girme. Ortama katıl eğlenmene bak. Çocuksunuz herkes suspus oturacak değil ya.

Arkadaş grubuna dahil olursan zevk alırsın sınıfında yoksa sürekli böyle düşüncelerle kaçıp durursun. Bence ortama katıl.
Bir anda yapamıyorsun yani bir anda sosyelleşemiyorsun. Dalga geçen tiplerede bağlı bu bazı insanlar dediğiniz gibi arkadaş olunabilecek insanlar var ama hayatta o kadar boş o kadar pislik insanlar varki dediklerinizi bu insanlarla yapamıyorsunuz.

Dalga geçilecek bir sorunun yoksa neden dalga geçiyorlar'ki ? Kafa'dan kırık insanlara takma demek klişe olur ancak eğer'ki okul değiştirirsen daha aklı başında ve gerekirse senle dalga geçmeye çalışan insanlara sert davran.
Hocam klasik lisedeki ergenler dalga geçilecek bir şey yoksa bile dalga geçilir kendilerini komik ve havalı zanneden tipler. Böyle ergenler bir kusurun olmasa bile bir şey bulup dalga geçiyor örneğin dilin sürtçü diyelim onla bile dalga geçerler.

Dalga geçilecek bir sorunun yoksa neden dalga geçiyorlar'ki? Kafa'dan kırık insanlara takma demek klişe olur ancak eğer'ki okul değiştirirsen daha aklı başında ve gerekirse senle dalga geçmeye çalışan insanlara sert davran.

Nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Ciddilik seviyeleri çok düşük muhtemelen gecen seneden dolayı geçen sene bende katılır dalga geçerdim. Ama bu sene eskisi gibi davranamıyorum hoşuma gitmiyor.

Bir anda yapamıyorsun yani bir anda sosyelleşemiyorsun. Dalga geçen tiplerede bağlı bu bazı insanlar dediğiniz gibi arkadaş olunabilecek insanlar var ama hayatta o kadar boş o kadar pislik insanlar var ki dediklerinizi bu insanlarla yapamıyorsunuz.

Bende aynı ortamlarda bulundum. Hiç sevmesemde ezik insanlarla kanka olduğumu bilirim kursta olur sınıfta olur soyutlanmayayım diye.

Kanka dediğim de merhaba merhaba yapacaksın. Gerisi basit.

Bende aynı ortamlarda bulundum. Hiç sevmesemde ezik insanlarla kanka olduğumu bilirim kursta olur sınıfta olur soyutlanmayayım diye.

Kanka dediğim de merhaba merhaba yapacaksın. Gerisi basit.
Keşke diyorum dediğiniz gibi yapıp düşünebilseydim eskiden 9. sınıfta ama zamani geçti artık elemanlar sınıftan ayrıldı ve boş işlerle uğraşacak vaktim'de yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı