Okul dışında yapılabilecek meslekler nelerdir?

Melih Dursun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim. Turizm meslek okuyorum, turizm işi bana göre değil. Okulda arkadaşlarım sayılı çevremde gidebileceğim başka meslek lisesi yok, OBP puanım 89. Ortalama bir Anadolu lisesi bile almıyor, ben de yaşıma uyan çok zor olmayan bir iş yapmak istiyorum okuldan işe işten eve.

O yaşa göre part time masa başı ya da kurumsal işler bulmanız ( dayınız ya da tanıdığınız yoksa ) maalesef oldukça zor.

Bizim ülkede part-time iş pek gelişmediği için zor anca tanıdığın yanına girebilirsen girersin o da belki part-time diye almayabilir.

Arkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim. Turizm meslek okuyorum, turizm işi bana göre değil. Okulda arkadaşlarım sayılı çevremde gidebileceğim başka meslek lisesi yok, OBP puanım 89. ortalama bir Anadolu lisesi bile almıyor, ben de yaşıma uyan çok zor olmayan bir iş yapmak istiyorum okuldan işe işten eve.

Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam günde 5 dersimiz İngilizce ingilizcemde yok bu gidişle lise diploması alıp A101 de işe gireceğim.

Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam günde 5 dersimiz İngilizce ingilizcemde yok bu gidişle lise diploması alıp A101 de işe gireceğim.
Hocam yanlış anlamazsanız günlük 5 ders ile hiç mi ingilizce öğrenmediniz yani evet bizim Anadolu liselerinde öğrenilmez ama sizde ne biliyim oyunlardan, ingilizce müzik dinleyerek, altyazı film/dizi izleyerek falan hiç mi öğrenmediniz yada denemediniz?

Hocam yanlış anlamazsanız günlük 5 ders ile hiç mi İngilizce öğrenmediniz yani evet bizim Anadolu liselerinde öğrenilmez ama sizde ne bileyim oyunlardan, İngilizce müzik dinleyerek, alt yazı film/dizi izleyerek falan hiç mi öğrenmediniz ya da denemediniz?

Hocam bu basit İngilizce değil ana dilin gibi konuşman gerekiyor seneye Almanca sonraki sene Rusça eklenecek benim okula gitme amacım diploma almak.

Hocam bu basit İngilizce değil ana dilin gibi konuşman gerekiyor seneye Almanca sonraki sene Rusça eklenecek benim okula gitme amacım diploma almak.
Hocam ana dil gibi konuşmak çok gerekli değil B2 gayet yeterli her dilde öyle ki C1'i bazen orada doğan büyüyen biri bile konuşamıyor.
Sizinki özel okul mu hangi okulda ingilizce Almanca Rusça öğretiyorlar?

Hocam ana dil gibi konuşmak çok gerekli değil B2 gayet yeterli her dilde öyle ki C1'i bazen orada doğan büyüyen biri bile konuşamıyor.
Sizinki özel okul mu hangi okulda İngilizce Almanca Rusça öğretiyorlar?

Hocam devlet okulu bende bilmiyorum neden Almanca Rusça var konaklama ve seyahat hizmetleri diye lanet bir bölüm İngilizce b2'ye gelebilirim ama Almanca ve Rusça gelirse komple tökezlerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı