Okul için 4.9 km çekilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?

Not: Bir arkadaşım belediye otobüsü ile gidiyor sordum 35dk falan sürüyormuş.

Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?

Değer bence otobüste anlaştığın bir arkadaşında varsa bayağı sarıyor çekilir bence

Katlanabileceğini düşünüyorsan yapabilirsin. Servisler de otobüslerle aynı sürede gider. Oradan otobüs geçerken boşu boşuna her ay ortalama 800 lira servise vermeye gerek yok. Bisikletiniz varsa bisikletle de gidebilirsiniz eğer çok tehlikeli bir yol değilse.

Biz şehirden 40 dk uzakta okuyorduk. Şehir de kar yok iken bizim okulda vardı sen düşün ve ona rağmen çok eğleniyorduk 12 kişi fena takılıyorduk bence değer ama sen bilirsin.

Çocuklarına çektiğin yolu anlatırsın işte, biz okula gitmek için dağdan dağaya atlıyoduk dersin.
En büyük hayallerimden biri bu. Çocuğum ateşim var diye okula gitmek istemiyorum derse biz virüsün ortasında okula gittik demek.

En büyük hayallerimden biri bu. Çocuğum ateşim var diye okula gitmek istemiyorum derse biz virüsün ortasında okula gittik demek.
Şey dersin, biz virüsün, savaşın, gelecek kaygısının ortasında ve ülkenin durumunu düşünerek okula gidiyorduk de.

Ben 16 km gidiyorum zor ama alıştım. (otobüsle)
Bence 4.9 kmden bir şey olamaz.

4.9 kilometre bir şey değil ki. Lisedeyken bir arkadaşım haftanın 5 günü Buca'dan Menemen'e toplu taşımayla gidip geliyordu, gidiş geliş 100 kilometreden fazla yol çekiyordu. Ortaokulda (6-7-8) Karşıyaka çarşıdan Göztepe'ye gelen sınıf arkadaşım vardı. Başa gelen çekiliyor, günde git gel 10 kilometre yol abartılacak mesafe değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı