Hocam maalesef gitmek zorundasınız. Öbür türlü devamsızlıktan kalma vardı galiba ve yoklama alınıyor :/Stresliyim, okulum evden çok uzakta ve servisler hala iletişime geçmedi. Ne yapacağım bilmiyorum 2 gün sonra okul başlayacak servis aramazsa gidemiyorum.
Kronik rahatsızlığı olanlar rapor ile gitmeyebilirler. Diğer türlü olanlar gidecek.Hocam maalesef gitmek zorundasınız. Öbür türlü devamsızlıktan kalma vardı galiba ve yoklama alınıyor :/
Biliyorum. Fakat rapor almak o kadar kolay değil. Yani her önüne gelen rapor alamayacağı için buradaki hemen hemen herkes gidecek mecburen.Kronik rahatsızlığı olanlar rapor ile gitmeyebilirler. Diğer türlü olanlar gidecek.
Ben 8. sınıfım fakat yaşıma göre olgunum. Telefonum TikTok ismi duymamıştır.
Evet maalesef kendimi övmeyi pek sevmem ama benim sınıfımdakilerin yaptıklarını gördükçe bende kendimi olgun hissediyorum. Ben düzgünce davranış sergilerken onların hiç değişmediğini görünce böyle oluyor maalesef.Sen olgun değilsin yaşıtların ucube.
Nasıl değil yahu hastalığın varsa verilir elbette. Kronik rahatsızlığınız mevcutsa annem KBB uzmanı isterseniz randevu alın alalım sizeBiliyorum. Fakat rapor almak o kadar kolay değil. Yani her önüne gelen rapor alamayacağı için buradaki hemen hemen herkes gidecek mecburen.
He her yeri kaparlar, tüm ekonomiyi çökertirler de elin veledi ezber yapsın diye okul açarlar.Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır.
Tanıdık olmadığı sürece olacağına inanıyor musunuz gerçektenNasıl değil yahu hastalığın varsa verilir elbette. Kronik rahatsızlığınız mevcutsa annem KBB uzmanı isterseniz randevu alın alalım size![]()
İlk defa şanslıyımKronik rahatsızlığı olanlar rapor ile gitmeyebilirler. Diğer türlü olanlar gidecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.