Okul internetinde S24 FE ile internet olmadan bağlı hatası

Slowread

Kilopat
Arkadaşlar öğretmen olarak yeni bir kuruma atandım. A20 telefonum ile bağlandığım ağa yeni telefonum S24FE ile bağlanmakta sorun yaşıyorum. Ağa bağlanıyorum ancak internet olmadan bağlı şeklinde uyarı çıkıyor. Aynı sorunu Tab S10 Ultra cihazımla da yaşıyorum.

DNS değiştirmeyi, MEB serifikası yüklemeyi, saati yeniden ayarlamayı denedim ancak sonuç vermedi. Sorunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam genel olarak bu tür sorunlar bence cihazdan cihaza farklılık yaşanabiliyor kimisi bağlanıp sertifika yükleyip kullanabiliyor bazı cihazlarda bağlanıp kullanmama veya bağlanmama problemi yaşanıyor bu durum normal bir VPN veya 1.1.1.1 WARP açmayı deneyin %90 ihtimal ile çözülür.

Sorun çözülmez ise tek çare ethernet maalesef.

Fatih ağı biraz problemli bir ağ. DNS adresini değiştirip denedim dediniz ama bu ağda sadece Google DNS çalışıyor ama gereksiz kısıtlama yüzünden Google DNS elle girilirse yine çalışmıyor. Yani bu ağı kullanabilmek için cihazın varsayılan DNS adresini kullanmanız gerek.

İnternet olmadan bağlı yazısı ise internet çok ağır olduğundan istenilen değere ulaşılamıyor ve bu yazı ortaya çıkıyordur. Müsait olduğunuz bir vakitte cihazı internete bağladığınızda forum sitelerine girmeyi deneyin, siteye erişim yavaş olsa da yine de girilebiliyor. Eğer sorun hâlâ devam ediyorsa müdür yardımcısı ile iletişime geçin.

Normal bir VPN veya 1.1.1.1 WARP açmayı deneyin %90 ihtimal ile çözülür.

Adı duyulmuş güvenilir VPN'lerin çoğu ve WARP Fatih ağında çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı