Okul internetinde yasaklı sitelere girmek

Herkes bu konuda tavsiye vermiş bir kere site yasaklı bunu yaparsanız okuldan ceza alırsınız hatta okul uğraşırsa dava bile açılabilir.

Herkes bu konuda tavsiye vermiş bir kere site yasaklı bunu yaparsanız okuldan ceza alırsınız hatta okul uğraşırsa dava bile açılabilir.
Bizde açmıyor hatta gidip izin alıyoruz boş derste. Tahtanın uygulamasını buga sokup açıyor ardından easyBDC ile benim flash dan boot edip (Flash da iso değil windows 10 var) istediğimiz yere giriyoruz. (Belli sınırlamalar içinde gene.)

Bir kere konu sahibinin okulunda bu durum yasak konu sahibi bu durumu Spotify açtığı hatta VPN kullanıldığı tespit edilidiği an ceza alır.

Bir kere konu sahibinin okulunda bu durum yasak konu sahibi bu durumu Spotify açtığı hatta VPN kullanıldığı tespit edilidiği an ceza alır.
Bizde bırak spotify ı technopata bile girdim geçen hafta izin alıp boş derste.

Akıllı tahtadan psiphon indir yaz çıkan siteler yasaklı değildi galiba öyle oluyor. Daha dün face e girdim öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…