Okul müdürünü ikna etmek

Virüs gibi büyük bir yalan söyleyemem, çok uç olur ve yalan söylediğim belli olur. Hallettim ben arkadaşlar. "Sosyal medyada paylaşılacak demiştiniz, ben pek sevmiyorum öyle paylaşılmayı. Affınıza sığınarak gelmesem olur mu?" dedim. Anlayışla karşıladı, "Olur tabii, sorun yok istemiyorsan." dedi. Teşekkürler önerileriniz için.

Müdür aradığında "Bugünkü programıma bakıp değerlendirme yapmam lazım, maalesef bugün çok yoğunum şu an bir toplantıya giriyorum toplantı bitince size geri döneceğim." deseydiniz hoca uğraşmazdı bence.

Müdür aradığında "Bugünkü programıma bakıp değerlendirme yapmam lazım, maalesef bugün çok yoğunum şu an bir toplantıya giriyorum toplantı bitince size geri döneceğim." deseydiniz hoca uğraşmazdı bence.
Derse girecektim, hızlıca yemek yapayım dedim. O sırada aradı. Bir anda söyleyince "Tamam..." demekten başka bir şey diyemedim. Güzel bir öneri sundun, çok teşekkür ederim. Artık birisi bir şey teklif ettiğinde önce bunu söyleyeceğim. En azından Müdür Bey'in anlayışlı biri olduğunu anladım. "Paşam" diyecek kadar. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı