Okul nasıl bırakılır?

Sadece bu seçeneklerin mi var?

Hocam kafasına bir kez sanayi girmiş ne yaparsanız yapın okumuyacak çocukta söylüyor bunu en fazla liseyi bitirir ondan sonra okumaz en iyisi sanayide usta dayağı yemek ağzı leş gibi kokan insanlardan yaşıtın kızın yanında küfür yemek ben bunlara gelemiyorum o yüzden okudan devam

Hocam kafasına bir kez sanayi girmiş ne yaparsanız yapın okumuyacak çocukta söylüyor bunu en fazla liseyi bitirir ondan sonra okumaz en iyisi sanayide usta dayağı yemek ağzı leş gibi kokan insanlardan yaşıtın kızın yanında küfür yemek ben bunlara gelemiyorum o yüzden okudan devam

Sanayiyi hak ettikleri parayı alacakları, işi bilen birinden babacan tavırlar altında zanaat öğrenecekleri bir yer sanıyorlar ya, çok komik buluyorum.

Sanayide kendini geliştirip, işinin ustası olursan gerçekten çok iyi para kazanabilirsin ama o aşamaya gelene kadar kafanda saç kalmaz, belini doğrultamazsın. Karar senin.

Dostum açık konuşalım bir erkek olarak ya okuyacaksın ya çalışacaksın Türk aile toplumunda bu böyledir kolay kolay 20 yaşına gelip evde boş boş oturan bir erkek göremesin Türk aile toplumun da ailen çalışmana izin vermiyorsa okuyacaksın.

Çalışma konusunda sordum ne öneriyorsunuz diye?

Çalışma konusunda sordum ne öneriyorsunuz diye?

Kanka yaşın küçük sana ya garsonluk işi verirler önermem yapmanı ayakların şişiyor ben yaptım
Ya da sanayide iş verirler onun dışında vermezler eğer çok istiyorsan sanayi derim MESEM var hem okuyorsun hem çalışıyorsun yada meslek lisesinede gidebilirsin sanayi içi bölümler hakkında bir bilgim yok elektirikci motor ustalığı falan daha tecrübeli birisine sorabilirsin bırakacaksan sanayine git usta olursun ama kaç senede onu bilmiyorum "ama sabah 5 de kalkıcaksın -4 derecede dışarda olucaksın ustalardan dayak yiyiceksin laf yiyiceksin bunları göze alıyorsan sanayi derim ben"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı