Daha fazla
Bende okulu sevmiyorum, ama bu yıl benim için çok önemli. @Silinen üye in dediği gibi, geleceğimi düşünüyorum.
Kardeşim sunu diyeyim bende girdim ve bu bilgime rağmen etrafımdan yoğun baskı aldım yani cok hassaslaştırdılar bende cok stres yaptım 350 yaptım ortalamalarda kaldım 400leri kaydırdım 10 soru falan mat kaydrıdım,
Sen bilinclisin sadece düzenle ilerle ve etrafını kafana takma.
İlk bu tür konuların açılmasını baz alarak söyledim okulların açılmayacağı belli, siz ise okumadan geçip millete laf yetiştirme derdinde olduğunuz için, direkt baştan savma şekilde cevap yazmışsınız.
Bir de arkadaş geleceğini düşünüyor olabilir, LGS diye bir gerçeği var şu an arkadaşın, tabii siz belirttiğiniz okula söven tiplerdensiniz büyük ihtimal, çünkü her mesajını alıntıladığım da, ceza yememek için düzeltiyorum, herkes sizin düşündüğünüz millet değil yani.
Abi arkadaşın bu sene benim icin önemli demesi aslında onun su anda aklının başında olması demek bende girdim ve bende bu bilincteydım etraftan cok baskı yedim aynen senin gibi ( seni yargılamıyorum) yanı sadece bunun önemini söyleyerek ve ben ders düzenimi bozdum cok soru cok ders mantığına kaydım sabaha kadar calışma tekniği ve o gün geldiğinde sanki üzerimde cok baskı vardı o baskıyla o sınava girdim ve kacınılmaz kaydırmaları yaprım.
Arkadaşa şakacı yaklasmamın nedeni her şey sınav ama bu sınava calıştıktan sonra da bir lise var ben niye bu sınavda o hatayı yaptım diye uzun uzun düşünürse eğer liseye 1 0 yenik başlar sahsen ben öyleydım öğretmen desteğiyle falan düzelttim acıklarımı bayağı fena kaydırmalar yaptım lise de 2 ay kadar cok pasiftim derslerde gerileme yok ilerleme yok ders cile gibi ben zar zor topladım bunu yaşamasını istemiyorum anladın mı abi bazen stresini atması lazım bunu nerede atar bbilmiyorum ama en azından ben ona biraz daha stres ettirmek istemedim
Ama diyorsan bu sınavın önemini bilmeli bu sınavın önemini bir cok boş insandan iyi biliyor.
Son düzenleme: