Okul nöbetçiliği tam olarak ne oluyor?

Son iki yıldır derslerin yarısından çoğunu dinlemiyorum ki zaten notlarımda çok kötü. Ve hayatımda hiç ders çalışmadım desem yeridir etrafımdakilere çalışıyormuş gibi göründüğüm oldu tabii. Yani sadece bir şeyler yiyip içip telefon ile uğraşırım. Düşünceniz için teşekkürler.
9'u sallama. Ben az kalsın kalıyordum arınma gecesi gibi 9.sınıf.

9'u sallama. Ben az kalsın kalıyordum arınma gecesi gibi 9.sınıf.
Benimde kalma ihtimalim var. Pek okuma taraftarı değilim ama belge ve üniversite ortamı için gideceğim üniversiteye. Okulu açığa aldırırsam kendimi farklı dallarda geliştiremeden babam bir işe sokabilir. Yani okul oyalanmamı sağlıyor ve üniversiteye gitmem daha kolay olur. Tam istediğim gibi anlatamadım. Bunun ile ilgili konu açmayı düşünüyorum açtığım zaman sizi etiketlerim inşallah unutmazsam. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Müdürü ver yardımcısını hiç sevmem ondan dolayı. Yani neden ona çay götüreyim ki. İnşallah sinir krizi geçirmem. Çok teşekkür ederim @333365 ve diğerlerine.
Çay getir-götür yapman zaten kim dedi sana bunu. Öğretmenler odasında ocak olur kantindeki çaya para mı dayanır. :D

Yarın okulda nöbetçiyim. İnternette araştırdım müdüre çay götürme gibi şeyler gördüm. Cidden öğretmenlere ve müdüre çay götürmek için mi okula gidiyorum? Aslında benim için bir yandan iyi derslere girmeyeceğim. Ama neden çay götüreyim ki? Tam olarak okul nöbetçiliği ne oluyor internette bulamadım eğer nöbetçilik dışında bir şey yaptırırlarsa itiraz etmek isterim. 9. sınıfa gidiyorum derslerim çok kötü ama gittiğim okul en iyi okullardan birisi.
Okula girenlerin kaydını tutuyorsun yoklama defterini dağıtıyorsun dağıtıılcak birşey&duyuru varsa sınıfları dolaşıyorsun başka birşey yok .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı