Bilmiyorum hocam hiç öyle şeylerle işim olmaz. Ben genelde televizyonda ben bilmem eşim bilir izlerken mandalina yiyorum.Panel denilen birşeyle yapıyorlar genellikle veletler kullanıp insanları tehtid edip hacker oluyorlar sözde.
Bilmiyorum hocam hiç öyle şeylerle işim olmaz. Ben genelde televizyonda ben bilmem eşim bilir izlerken mandalina yiyorum.Panel denilen birşeyle yapıyorlar genellikle veletler kullanıp insanları tehtid edip hacker oluyorlar sözde.
S*rgu p*anel yapmış e devlet yazan tüm bilgiler var orada maalesefHocam size kötü bir haberim var. Ve bu olay ciddiyim gerçek. Geçenlerde dayımların ofisine gitmiştim. Dayımla sohbet ederken sana bir şey göstereceğim dedi. Bir uygulama ya da bir siteye girdi hatırlamıyorum. Oradan bana T.C. mi bile sormadı sadece adımı doğum günümü bir de doğduğum yeri sordu. Hepsini o yere girdi ve tak diye benim bütün bilgilerim falan gözüktü. Troll değil nasıl olduğuna falan aklım ermiyor.ayrıca troll yapacak kadar işsiz değilm özellikle t.c gözükünce ufak bir şok geçirdim.
Yani aramalarından çok bunun ilk defa başınıza gelmiş olması daha garip. Beni veya annemi haftada en az 1 kere böyle yerlerden arıyorlar.
Artık klasikleşen bir şey olduğu için kapatıp numarayı engelleyip geçiyorum. Sorma gereği duymadım. Ama bir daha ki sefere sorarım, bende merak ettim ne cevap verecekler bakalım.S*rgu p*anel yapmış e devlet yazan tüm bilgiler var orada maalesef
Benim bilgilerimi nereden alıyorsunuz vs. gibi sorular sordunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.